Η μικρή Αναστασία έγινε 4 - Το φαντασμαγορικό πάρτι της Δούκισσας Νομικού με ηθοποιούς ντυμένες πριγκίπισσες της Disney για την κόρη της

Η εντυπωσιακή τούρτα που επέλεξε με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δούκισσα Νομικού
Instagram / Δούκισσα Νομικού

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, για την οικογένεια της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη, καθώς η μικρή τους κόρη, Αναστασία, έχει τα γενέθλιά της. Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που το ξανθό μοντέλο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους και δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ευτυχισμένοι και συγκινημένοι γι' αυτό.

Η περήφανη μανούλα μοιράστηκε την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το πάρτι που διοργάνωσαν στο σπίτι τους στην Κηφισιά, το οποίο είχε θέμα τις πριγκίπισσες της Disney. Οι δύο γονείς έφεραν ηθοποιούς ντυμένες όπως και τα παιδικά καρτούν, ενώ αποτυπώθηκαν και πάνω στην μοναδική τούρτα της 4χρονης πλέον.

Δείτε επίσης: Με γαλάζιο φόρεμα και εντυπωσιακά πέδιλα η Γερμανίδα μητέρα της Δούκισσας Νομικού, Ούρσουλα

Το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων της Δούκισσας Νομικού για την κόρη της

«Από την πρώτη αγκαλιά μέχρι σήμερα. Μα πότε πέρασαν 4 χρόνια; Να σε χαιρόμαστε Αναστασία μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού στο προφίλ της και γέμισε ευχές για το "μωρό" της.

Περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι που μένουν στην Κηφισιά

Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα στην Μύκονο. Στην αρχή κράτησαν κρυφή τη σχέση τους, ωστόσο, όταν είδαν πως θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια αποφάσισαν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και να μιλούν ανοιχτά.

Σύντομα ήρθε η συγκατοίκηση και η πρόταση γάμου στις Μαλδίβες. Το 2017 τελικά παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Μύκονο (όπου διαθέτουν και βίλα).

Λίγο αργότερα έγινε και η ανακοίνωση της πρώτης της εγκυμοσύνης. Το αγοράκι τους πήρε το όνομα Σάββας, ωστόσο η οικογένεια τους μεγάλωσε περισσότερο και με τον ερχομό της κόρης τους, Αναστασίας.

Όλη η οικογένεια μένει λοιπόν σε ένα πανέμορφο σπίτι στην Κηφισιά που είναι και το καταφύγιο τους. Παίζουν όλοι μαζί στον κήπο, τρώνε ο ένας δίπλα στον άλλο στην τεράστια τραπεζαρία, ενώ το χειμώνα κάνουν το σαλόνι παιδική χαρά.

Η minimal αισθητική, το ξύλο και οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν στο σαλόνι, στην τραπεζαρία αλλά και στο γραφείο που έχει θέα τον πράσινο κήπο! Τα παιδικά δωμάτια από την άλλη είναι σε λευκούς και γκρι τόνους.

Από το σπίτι δεν γινόταν να λείπει και το δωμάτιο - ντουλάπα που η Δούκισσα Νομικού έχει γεμίσει με ρούχα της, παπούτσια και αξεσουάρ.