Dj, μοντέλο και χρυσή κληρονόμος - Αυτή είναι η σύντροφος του 22χρονου γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέα

Είναι πάνω από δύο χρόνια μαζί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / @achi_of_greece
Instagram / @achi_of_greece

Τα δύο από τα τρία παιδιά του Παύλου Γλύξμπουργκ κα της Μαρί Σαντάλ είναι πολύ ερωτευμένα. Η Μαρία Ολυμπία χώρισε πρόσφατα (δείτε εδώ τι συνέβη και ποιος ήταν ο σύντροφός της), παρόλα αυτά, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος είναι σε σχέση εδώ και πολύ καιρό και, μάλιστα, με μεγαλύτερή του (δείτε την εδώ), ενώ ερωτευμένος είναι και ο λίγο μικρότερος γιος της οικογένειας, Αχιλλέας - Ανδρέας.

Ο τελευταίος, λοιπόν, είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, αν και έζησε τα πρώτα παιδικά και εφηβικά χρόνια έζησε στο Λονδίνο, ενώ πλέον δοκιμάζεται ως ηθοποιός. Αν και για καιρό δεν επιβεβαίωνε τι συνέβαινε στην προσωπική του ζωή, μετά από τις τρυφερές αναρτήσεις του με μία μελαχρινή νεαρή κοπέλα, επιβεβαιώθηκαν τα ευχάριστα.

Αυτή είναι η σύντροφος του Αχιλλέα, του γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

Πρόκειται για την 22χρονη Isabella Massenet, που εργάζεται ως DJ και μοντέλο, διατηρώντας καλές σχέσεις με την αδερφή του και τη μητέρα του. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, στο σημείο αυτό πως είναι η κληρονόμος του Net-a-Porter.

Πιο συγκεκριμένα, είναι η κόρη της επιχειρηματία Natalie Massenet, η οποία διευθύνει την Imaginary Ventures που επενδύει στην Glossier και στο Skims της Kim Kardashian, και που έχει ιδρύσει το Net-a-Porter, ένα designer fashion portal που έφερε επανάσταση στον κλάδο της μόδας το 2000, που μέχρι την εμφάνισή του δεν υπήρχε ένας online προορισμός για high-end fashion ρούχα.

Η Isabella έχει δύο αδέρφια, την Ava και τον Jet, είναι φωτογράφος, με τις εικόνες της να έχουν εμφανιστεί σε μέσα όπως το Wonderland και το Rollercoaster και DJ, σύμφωνα και με τις εικόνες στο Instagram. Κυρίως όμως, είναι μοντέλο με ενεργό συμβόλαιο στην IMG Models, το ίδιο πρακτορείο που εκπροσωπεί τις Gigi και Bella Hadid, Karlie Kloss και Gisele Bündchen. Οι εμφανίσεις της πολλές, με αξιοσημείωτη την πασαρέλας της ανοιξιάτικης συλλογής της Emilia Wickstead το 2018 και η καμπάνια ρολογιών Chanel το 2022.

Αχιλλέας γιος Παύλου Μαρί Σαντάλ σχέση