«Έπαθα έμφραγμα σε ηλικία 46 ετών, είχα φτάσει 100 κιλά» - Κατάθεση ψυχής από την αδερφή του Θέμη Σοφού, Νατάσα

«Αν θέλουν και τέταρτο παιδί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο Θέμης Σοφός έχει μία αδερφή, τη Νατάσα, η οποία σπάνια εμφανίζεται δημόσια, είτε δίπλα στον αδερφό της σε εκδηλώσεις είτε στα social media του. Πολύ πρόσφατα, όμως, η ίδια παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time και στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, και μίλησε για πρώτη φορά για την σχέση της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση της παρουσιάστριας για εκείνη), ενώ προχώρησε και σε δηλώσεις για τα παιδιά τους και την επιθυμία για ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους.

Προχώρησε, μάλιστα, και σε μία κατάθεση ψυχής, μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια, εξαιτίας των κιλών της.

Η αποκάλυψη της Νατάσας Σοφού για το πρόβλημα υγείας της και την σχέση της με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Έχεις περάσει δυσκολίες;

Πάρα πολλές. Ενδεικτικά να πω ότι έπαθα έμφραγμα σε ηλικία 46 ετών. Ήμουν πάρα πολύ παχιά, είχα φτάσει 100 κιλά. Με τη βοήθεια του Θεού και την πίστη κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ σήμερα, ώστε να βοηθήσω το κοινωνικό σύνολο και κάθε γυναίκα που έχει χάσει την πίστη στον εαυτό της.

Πώς είναι οι σχέσεις σας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Οι σχέσεις μας είναι άριστες. Είναι ένα παιδί και λέω παιδί, γιατί είναι παιδί και αγνή στην ψυχή και δοτική. Βοηθάει τους συνανθρώπους της. Είναι ένας άνθρωπος ευθύς, ειλικρινής και δοτικός.

Όταν σας ανακοίνωσε ο αδελφός σας ότι είναι μαζί με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή πώς αντιδράσατε;

Σκεφτήκαμε ότι, για να την επιλέξει ο Θέμης, είναι άριστη. Ο Θέμης είναι ένας άνθρωπος που έχει ως κριτήριο το ήθος πάνω απ’ όλα. Ήταν σίγουρο ότι θα μπορέσει να κάνει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί της.

Δείτε επίσης: Στην πρώτη της έξοδο με τον Θέμη Σοφό... - 10 μικρά και μεγάλα μυστικά της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκαλύπτονται

Τσιμτσιλή Σοφός

Τι θαυμάζεις στη Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Θαυμάζω την προσωπικότητά της, τον δυναμισμό της, βάζω τελευταία την εμφάνισή, γιατί αυτό κλειδώνει την όλη εικόνα που έχω γι’ αυτήν.

Θέλεις να κάνουν και άλλο παιδάκι;

Εμείς είμαστε υπέρ της πολυτεκνίας. Αυξάνεστε και πληθύνεστε. Αν τα παιδιά θέλουν και τέταρτο παιδί, εμείς θα αγκαλιάσουμε την απόφασή του.