Ευχάριστα νέα για την Βίκυ Καγιά - Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά το "διαζύγιο" με το STAR

Τι ετοιμάζει;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη νέα τηλεοπτική της επιστροφή προετοιμάζει η Βίκυ Καγιά μετά το "διαζύγιο" με τον τηλεοπτικό σταθμό "Star" και το τέλος της από την εκπομπή μόδας "Shopping Star". Μάλιστα, να θυμίσουμε, πως την παρουσίαση εκπομπής έχει αναλάβει πλέον η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (δείτε εδώ το σχόλιο για την σύγκριση τους).

Η επιστροφή της Βίκυ Καγιά στην τηλεόραση

Το μεγάλο τηλεοπτικό comeback της Βίκυ Καγιά είναι πρo των πυλών. Το γνωστό μοντέλο μετά τη ρήξη με τον τηλεοπτικό σταθμό της Κηφισιάς θα προχωρήσει σε μία νέα συνεργασία, ένα νέο project. Δεν πρόκειται για κάτι διαφορετικό από το MadWalk- The Music Fashion Project 2023.

Το μεγάλο fashion show διοργανώνεται ετησίως και απoτελεί για ένα από τα πιο λαμπερά project στη χώρα. Είναι μία ιδέα που πρώτη φορά υλοποιήθηκε το 2011. Το εγχείρημα συνδυάζει τη μόδα με τη μουσική, δύο βασικά μέσα έκφρασης. Η μεγάλη αυτή γιορτή της μόδας δίνει τη δυνατότητα σε κορυφαίους σχεδιαστές και γνωστούς καλλιτέχνες της μουσικής να βρεθούν επί σκηνής και να συνυπάρξουν, παράγοντας ένα πολύ ανατρεπτικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της πασαρέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "RealNews" η ταλαντούχα fashion expert θα παρουσιάσει το φετινό μεγάλο γεγονός. Η Βίκυ Καγιά τρεις μήνες μετά το τέλος της συνεργασίας της με το "Star", έκλεισε τη συμφωνία με τη διοίκηση του Mad TV, που διοργανώνει το λαμπερό show.

Το γνωστό μοντέλο θα ξανά ανέβει τη σκηνή του MadWalk- The Music Fashion Project μετά από τρία χρόνια. Είχε ξανά βρεθεί στη θέση της παρουσιάστριας της εκδήλωσης το 2020, που τότε συμπλήρωνε 10 χρόνια ζωής και δημιουργίας. Να υπενθυμίσουμε, πως πέρυσι στη θέση της βρισκόταν η Μαριέττα Χρουσαλά, το 2021 η Δούκισσα Νομικού και το 2019 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη συνεργασία του γνωστού μοντέλου που ευδοκιμεί γύρω από τη μικρή οθόνη. Πηγές αναφέρουν, πως είχε την πρώτη της επαφή για ένα ρόλο σε μία σειρά εποχής, η οποία θα είναι αφιερωμένη στη ζωή της Μαρίας Κάλλας. Η σειρά σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα θα προβληθεί από τη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1, ΑΝΤ1+, και θα παρουσιάζει τα πρώτα χρόνια της μεγάλης σοπράνο. Ο ρόλος που θα αποδοθεί στη fashion expert δεν είναι αυτός της κεντρικής ηρωϊδας, αλλά ένας ρόλος έκπληξη.