Πέθανε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Δημήτρης Μαχαίρας

Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τρίτης

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Πέθανε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Δημήτρης Μαχαίρας

Γνωστή έγινε η είδηση του θανάτου του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού Δημήτρη Μαχαίρα την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου. Ακόμη μία είδηση θανάτου μέσα σε λίγες μέρες, αφού τη Δευτέρα 25/9 έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου (δείτε εδώ την ανάρτηση του)

Έφυγε από τη ζωή ο ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Μαχαίρας

Ο Δημήτρης Μαχαίρας έφυγε από τη ζωή τις απογευματινές ώρες της Τρίτης μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο. Είχε δουλέψει σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας, με αποτέλεσμα να έχει γίνει αρκετά δημοφιλής και να έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό μέσα από τη δουλειά του. Ο παραγωγός αποτέλεσε μία από τις πιο γνωστές αθλητικές ραδιοφωνικές φωνές.

Πρόσφατα είχε μάθει από τους γιατρούς, πως πάσχει από την ανίατη ασθένεια. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη νόσο και να νικήσει τη "μάχη". Γενικώς τα τελευταία χρόνια της ζωής του δεν ήταν εύκολα για αυτόν, αφού αντιμετώπισε και άλλα σοβαρά προβλήματα, και με την υγεία του. Συγκίνηση είχε προκαλέσει η προσωπική του εξομολόγηση για την ξαφνική απώλεια της μητέρας του πριν δύο χρόνια στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, "Γράμμα για εσένα" στον τηλεοπτικό σταθμό του "OPEN". Ο αθλητικογράφος είχε μιλήσει και για τη μάχη του με τη νόσο του Covid-19 και τα συμπτώματα του. Είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζε με το διαβήτη τύπου ΙΙ.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του στη Βίκυ Χατζηβασιλείου για τη νόσησή του με κορωνοϊό και τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας του: