Τσολάκη, Ζαρίφη Πάνια και άλλοι... - Το απολαυστικό trailer για τις νέες εκπομπές του OPEN

«Όπεν και Εγώ»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τσολάκη, Ζαρίφη Πάνια και άλλοι... - Το απολαυστικό trailer για τις νέες εκπομπές του OPEN

Με σύνθημα «Open και εγώ» και ένα εντυπωσιακό και ανεβαστικό τρειλέρ, σε σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη, μας συστήνονται οι παρουσιαστές της φετινής σεζόν του OPEN.

Το ανεβαστικό τρέιλερ του OPEN

Οι νέες, πολλά υποσχόμενες ψυχαγωγικές εκπομπές κάνουν σύντομα την εμφάνισή τους στις οθόνες μας και δίνουν μία χαρούμενη νότα στο πρόγραμμα του καναλιού.

Ελένη Τσολάκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Αννίτα Πάνια, Νάσος Γουμενίδης θα είναι τα κύρια πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την ψυχαγωγική ζώνη.

Ευχάριστες ειδήσεις, επικαιρότητα σόουμπιζ, social reports, τηλεοπτικά νέα, lifestyle, αλλά και συνεντεύξεις έρχονται να εμπλουτίσουν την καθημερινότητα των τηλεθεατών.

Το τρειλερ «feelgood trailer» υπογράφει η Barking Well Media.

Αναλυτικά οι εκπομπές:

Οι νέες ψυχαγωγικές εκπομπές που θα κάνουν πρεμιέρα με την Ελένη Τσολάκη (δείτε την φωτογραφία της με την Νίκο Κοκλώνη για τη νέα συνεργασία) και το «Πρωινό Σουσού» η οποία επιστρέφει στην πρωινή καθημερινή ζώνη. Δίπλα της θα βρίσκονται ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η Μαίρη Αυγερινοπούλου, ο Δημήτρης Μηλιόγλου και ο Δημήτρης Σαράντος.

ΟΠΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΣΟΛΑΚΗ

ΟΠΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΣΟΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

Με νέα καθημερινή εκπομπή επιστρέφει και η Αννιτά Πάνια δίνοντας τα «χέρια» με τον Νίκο Κοκλώνη και την Barking Well Media.

ΟΠΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΝΙΑ

Με τίτλο «Οδός Ζαρίφη 2» η νέα χιουμοριστική εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη θα μας κραταεί συντροφιά κάθε μεσημέρι. Μαζί της θα είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Αντώνης Παπαηλίας (Λόλα), αλλά και η Αννα Ζηρδέλη.

ΟΠΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΔΟΣ ΖΑΡΙΦΗ

ΟΠΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΖΑΡΙΦΗ

Στην «σκυτάλη» το Σαββατοκύριακο παίρνουν η Μαριάντα Πιερίδη, ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσσια Τσαλαπάτη, μαζί με τον Φοίβο Παπαδάκη.

ΟΠΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΟΠΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗ

Με νέα δίκη του εκπομπή «Επί Τόπου» επιστρέφει τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακού και ο Νάσος Γουμενίδης.

ΟΠΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ

Τέλος, ο Βαγγέλης Δρίσκας έρχεται ανανεωμένος με τη νέα του εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας».

ΟΠΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΙΣΚΑΣ

Η αποκάλυψη για τη νέα συνεργασία του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Κατερίνα Ζαρίφη είχε μίλησει πριν από λίγο καιρό στο Καλοκαίρι Yes για την επιστροφή της και το νέο προτζεκτ που ετοιμάζει.

«Αυτό που έρχεται νομίζω δεν το περιμένει κανείς. Σπίτι θα έχω και γιαγιά μέσα στο σπίτι θα έχω και αγόρι και γειτόνισσα κουτσομπόλα. Τώρα πώς μπλέκει όλο αυτό με τηλεόραση, με σειρές, με σίριαλ, με καλεσμένους κλπ.. Θα έχω και αγόρι που δεν είναι Έλληνας, αλλά ούτε και ξένος. Το καταλαβαίνετε ότι ανοίγω τρελοκομείο; Το καταλαβαίνετε! Έχουμε υπερταλαντούχα παιδιά, μία άχρηστη παρουσιάστρια, αλλά για ωραία με πήραν, δεν με νοιάζει και καθόλου και όλα καλά παιδιά!», είχε δηλώσει η ίδια.

Και σε άλλο σημείο επισήμανε: «Γειτονιά θα είναι σίγουρα. Ελπίζω να βρούμε ένα καλό σπίτι στην "Οδό Ζαρίφη 2". Θα είναι μια παρέα μεσημεριανή, γιατί οι παρέες κάνουν τη διαφορά, η οποία μπλέξει την καθημερινότητά μας με όλα αυτά που συμβαίνουν. Θέλουμε να μπει σε κάθε σπίτι, να έχουμε γέλιο και να περνάμε καλά. Θα είναι σίγουρα μαζί ο Αντώνης Παπαήλιας και αν τον αφήσει το Νουνίτο που δίνει τις διαταγές εκεί, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που πιστεύω θα τον αφήσει. Θα είναι και νέα παιδιά μέσα από το Tik Tok, σε έναν άλλο ρόλο, με μία έκφανση διαφορετική. Δεν θα με αγχώσει η σύγκριση με τον Μουτσινά, είναι one of a kind. Εμείς θα κάνουμε κάτι τελείως διαφορετικό».