Στέλιος Ρόκκος για Στέφανο Κασσελάκη: «Να ξεχαστούμε με ένα άρλεκιν...»

Κόλαφος ο γνωστός τραγουδιστής

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Κάποιες αρκετά αιχμηρές δηλώσεις έκανε ο Στέλιος Ρόκκος για το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτικής Συμμαχίας, Στέφανο Κασσελάκη. Δεν είναι ο μόνος τραγουδιστής που τοποθετήθηκε για τον πολιτικό, πρώτος ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος (δείτε εδώ την ανάρτηση του).

Τι είπε ο Στέλιος Ρόκκος για τον Στέφανο Κασσελάκη

Μίλησε μαζί με το Διονύση Σχοινά στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού "ΣΚΑΪ", "Fay's Time" που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά, για την επικείμενη συνεργασία τους και τις κοινές τους εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, οι δύο καλλιτέχνες εξήγησαν, πως είναι πολύ ενθουσιασμένοι, που θα συνεργαστούν και για την τρυφερότητα που υπάρχει και περιβάλλει τη μεταξύ τους σχέση. Ο δημοσιογράφος τους ρώτησε τι είναι αυτό που θαυμάζει ο ένας στον άλλον και οι δύο απάντησαν για την ενέργεια που παράγουν πάνω στη σκηνή. Μίλησαν για την απαραίτητη ύπαρξη του άγχους, μάλιστα ο Διονύσης Σχοινάς υπογράμμισε, πως οταν ο καλλιτέχνης σταματήσει να έχει άγχος, σημαίνει πως ήρθε η ώρα να αποσυρθεί.

Επιπλέον, ο ρεπόρτερ τους ρώτησε τι κάνουν πριν βγουν στη σκηνή και εκείνοι αποκρίθηκαν, πως συγκεντρώνονται. Ταυτόχρονα, μίλησαν για την ανάγκη τους να υπάρχουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στην πρεμιέρα των εμφανίσεών τους. Αναφέρθηκαν στις συντρόφους τους με πολλή αγάπη και τρυφερότητα, δίνοντας έμφαση και οι δύο στη σχέση του Διονύση Σχοινά με την Καίτη Γαρμπή.

Στο τέλος, ο δημοσιογράφος τους ζήτησε να τοποθετηθούν για το Στέφανο Κασσελάκη. "Περίμενα να με ρωτήσεις, τι θα γίνει, πότε θα αποκατασταθούν οι ζημιές στη Θεσσαλία", αποκρίθηκε ο Στέλιος Ρόκκος. "Εκτός αν θέλεις να ξεχαστούμε με ένα άρλεκιν. Να μιλήσουμε πότε θα αποκατασταθούν οι ζημιές αυτών των ανθρώπων, που αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί η ζωή τους. Και όχι για το άρλεκιν, που θέλουν να μας κάνουν να ξεχαστούμε πάλι και να πάμε σε μία άλλη τραγωδία, για να ξεχάσουμε τελείως την προηγούμενη", κατέληξε ο αγαπημένος δημοφιλής καλλιτέχνης.