Γιώργος Σαμπάνης: Πρόλαβε την Δέσποινα Βανδή και ανακοίνωσε τα ευχάριστα

Θα είναι από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της νυχτερινής ζώνης

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μετά την επιστροφή από τις όμορφες διακοπές του με τη σύντροφό του, Ιώαννα Σαρρή (δείτε εδώ στιγμίοτυπα από τις στιγμές χάλαρωσης του ζευγαριού), ο Γιώργος Σαμπάνης ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή.

Τα λόγια του Γιώργου Σαμπάνη για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανακοίνωσε τη συνεργασία τους και το πότε θα κάνει πρεμιέρα το νέο μουσικό σχήμα. Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου το βράδυ ο σπουδαίος καλλιτέχνης εμφανίστηκε σε μουσικό event γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού, κατά τη διάρκεια του οποίου ερμήνευσε πολλά από τα τραγούδια του και αναφέρθηκε σε άγνωστες στο κοινό ιστορίες πίσω από αυτά.

"Σήμερα ήμουνα με τη Δέσποινα (Βανδή) τελειώσαμε τη φωτογράφιση", ανέφερε ο ερμηνευτής, ενώ υπογράμμισε, πως η πρεμιέρα θα γίνει την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο Βοτανικό. Ακόμη, να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο τραγουδοποιός είχε γράψει τραγούδι στην τραγουδίστρια, αλλά δεν έχει τύχει να ξαναβρεθούνε από τότε, αφού έκανε συχνές αλλαγές στους παραγωγούς της. Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν εκεί τον ρώτησαν και για την περίπτωση εμφάνισης του σε μουσική εκπομπή με το ρόλο του κριτή ή coach, εκείνος τους αποκρίθηκε, ότι δε γνωρίζει. "Δεν έχω κάποια πρόταση τώρα. Ίσως, ποιος ξέρει. Μπορεί. Δεν ξέρω. Δεν έχω ιδέα", απάντησε χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση καλεσμένος ήταν και ο Δημήτρης Μπάσης, ο οποίος στην ερώτηση για τα τηλεοπτικά show τόνισε, ότι η οποιαδήποτε τέτοιου είδους συμμετοχή από την πλευρά του θα εξαρτηθεί από τα άτομα και τους συνεργάτες, που θα έχει δίπλα του. "Αν είναι κάτι που μου πάει και μου ταιριάζει, γιατί όχι;", παρατήρησε.