Ξανά εκτός Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Η ανακοίνωση της Καινούργιου στην έναρξη

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξανά εκτός Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Η ανακοίνωση της Καινούργιου στην έναρξη

Χωρίς τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο πλατό έκανε έναρξη σήμερα Τετάρτη 27/9 η εκπομπή Super Κατερίνα. Και μπορεί να πέρασε από το μυαλό αρκετών, πως μπορεί να ήταν εξαιτίας του άσχημου καβγά του με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε το τοπίο.

Αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές της και μίλησε για το ολόλευκο σύνολο της που έμοιαζε... νυφικό, ανακοίνωσε το λόγο της απουσίας του.

Ο λόγος της απουσίας του Μικρούτσικου από το Super Κατερίνα

Όπως ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, ο Ανδρέας Μικρούτσικου δεν είναι για ακόμη μια φορά δίπλα τους, καθώς ένιωθε αδιάθετος.

Η αποκάλυψη που είχε κάνει για την υγεία του

«Και εμένα μου λείψατε. Μια μικρή κουβέντα, επειδή έπαθα κορωνοϊό. Δεν φταίει ούτε η εκπομπή, ο Κασσελάκη φταίει που είχα πάει στην Αρτέμιδα, είχε πολύ κόσμο και με φίλησε πολύς κόσμος», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το χρονικό της υγείας του

Για την κατάσταση του είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στο Χαμογέλα και Πάλι: «Αυτή τη στιγμή δίνω μάχη να ανανήψω, θα βάλω το οξυγονάκι μου, ξαναπέρασα από τη στενωπό, θέλω να φροντίσω την υγεία μου και την καθαρότητα του μυαλού μου».

O Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύτηκε ύστερα από δύσπνοια που αισθάνθηκε, η οποία εν τέλει οφειλόταν στο γεγονός πως κάποιο μικρόβιο είχε επηρεάσει τον οργανισμό του και συγκεκριμένα τους πνεύμονές του.

Στο πλευρό του όπως είναι φυσικό, ήταν κάθε ώρα και λεπτό η σύντροφος του Έλενα. Επικοινωνούσε με όλους, ενώ μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του. Ήταν λοιπόν ένα από τα πρόσωπα που θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια.