Στέφανος Κασσελάκης: Το σπίτι που νοικιάζει σε ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη - Γείτονας του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

Δείτε εικόνες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Λεπτομέρειες σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία του Στέφανου Κασσελάκη στην Αμερική, μετέφερε η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, Θάνος Βάγιος. Μπορεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει σπίτι στην Ελλάδα, ωστόσο, στη Νέα Υόρκη νοίκιαζε ουρανοξύστη.

Το σπίτι του Κασσελάκη στη Νέα Υόρκη

Όπως ειπώθηκε, έχε ένα σπίτι σε ουρανοξύστη, το οποίο όπως φαίνεται νοικιάζει, καθώς δεν παρουσιάζεται με τίτλους ιδιοκτησίας στο όνομα του. Μάλιστα, είναι γείτονας του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, αφού το σπίτι του ζεύγους είναι στα 320 μέτρα μακριά.

«Το σπίτι του ζεύγους είναι ιδιόκτητο, πρόκειται για ένα διαμέρισμα που ανήκει στη Μαρί Σαντάλ πριν από τον γάμο της με τον Παύλο», είπε ο Θάνος Βάγιος στον αέρα της εκπομπής σήμερα 27/9.

Δείτε επίσης: «Προσευχόμουν να μην είμαι γκέι...» - Η βαθιά εξομολόγηση του Στέφανου Κασσελάκη για την προσωπική του ζωή

Το βιογραφικό του

Το βιογραφικό του, που έχει αναρτηθεί στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, γράφει:

«Ο Στέφανος Κασσελάκης γεννήθηκεκε το 1988 στο Μαρούσι. Από το 2015 δραστηριοποιείται στον χώρο της Ναυτιλίας.

Έχοντας κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στον διαγωνισμό «Αρχιμήδη» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, ο Στέφανος εκπροσώπησε τη χώρα μας στην μαθηματική Βαλκανιάδα νέων και, χάρη στη διάκρισή του, έλαβε πλήρη υποτροφία από το λύκειο Phillips Academy στο Andover της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ, όπου και μετανάστευσε από την ηλικία των 14 ετών.

Φοίτησε στο πρόγραμμα Huntsman του University of Pennsylvania με υποτροφία του Ανδρέα Δρακόπουλου και έλαβε δύο πτυχία: B.Sc. στα χρηματοοικονομικά από το Wharton School of Business και Β.Α. στις διεθνείς επιστήμες από το College of Arts & Sciences.

Παράλληλα με τις σπουδές του, ο Στέφανος εργάστηκε εθελοντικά στο επιτελείο του τότε Γερουσιαστή Joe Biden για τις Προεδρικές Εκλογές του 2008. Εργάστηκε επίσης και στο think tank εξωτερικής πολιτικής `Center for Strategic and International Studies` στη Washington, DC.

Επί σειρά ετών αρθρογραφούσε στον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης, αρχικά με τη ‘Στήλη του Φοιτητή’ και αργότερα με το ‘Χρώμα της Αγοράς’.

Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, ίδρυσε τη μη κερδοσκοπική διαδικτυακή πλατφόρμα ‘CVfromGreece’, μέσω της οποίας βοήθησε νέους να βελτιώσουν τα βιογραφικά τους για αιτήσεις εργασίας ή σπουδών στο εξωτερικό.