Ερωτευμένη ξανά η Κατερίνα Λιόλιου - Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της

Είναι έξι μήνες μαζί

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Ερωτευμένη και πάλι είναι η Κατερίνα Λιόλιου (δείτε ποιος είναι ο πρώην σύντροφός της) η οποία βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους έξι μήνες σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορταζ στην εκπομπή Πάμε Δανάη με τη Δανάη Μπάρκα στο Mega.

Ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Λιόλιου

Η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται πως εκτός από τα επαγγελματικά της διανύει μια πολύ καλή περίοδο και στα προσωπικά της αφού εκείνη και ο αγαπημένος είναι αχώριστοι.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη, η τραγουδίστρια διατηρεί δεσμό με γνωστό στέλεχος της δισκογραφικής της εταιρείας, Panik Records. Ο ίδιος είναι υπεύθυνος για τα live των καλλιτεχνών της εταιρείας.

Οι δηλώσεις της στον Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή

Το βράδυ της Δευτέρας 12/6 η Κατερίνα Λιόλιου βρέθηκε στο πλατό του The 2night show, στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή.

Στα προσωπικά μου... είναι ωραίο πράγμα να με ρωτάς για πράγματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη. Έχω τρελαθεί τους τελευταίους μήνες με την έννοια της αγάπης, έχω διαβάσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Μου αρέσει στην αναζήτηση αυτής της έννοιας, όταν θέλεις να σε αγαπάνε και να αγαπάς, πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου και βλέπω πόσο δύσκολο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι εν ενεργεία, τώρα. Το δουλεύω πάρα πολύ, κάνω δυο χρόνια ψυχανάλυση. Ήμουν πιο τσιριμπίμ τσιριμπόμ. Λίγο έχω καταλαγιάσει κάπως.

Ξυπνάω και κάνω δύο ώρες να μιλήσω στο τηλέφωνο και να ανοίξω το κινητό μου, γιατί σκέφτομαι. Από τα πιο απλά ξεκινάω και μετά το ανοίγω, αλλά συνήθως δεν καταλήγει πουθενά», τόνισε.

«Η διασκέδασή μου πλέον είναι να μαζευόμαστε στο σπίτι, σίγουρα θα είναι η κολλητή μου, η Έλενα Κώνστα, θα κάτσουμε με τις παρέες μας με τις ώρες και θα αναλύουμε τα πάντα. Αυτό με διεγείρει σαν ον. Να μπορώ να έχω επικοινωνία με τους γύρω μου», δήλωσε η τραγουδίστρια.