«Δεν μένουν πια μαζί...» - Νέες εξελίξεις για τη σχέση της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση

Καμία επικοινωνία μεταξύ τους

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν μένουν πια μαζί...» - Νέες εξελίξεις για τη σχέση της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση

Χωριστούς δρόμους, όπως όλα δείχνουν, συνεχίζουν να τραβούν η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ την εκπομπής Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα στον Ant1, δεν μένουν πια μαζί και δεν έχουν καμία επικοινωνία.

Μπορεί στην αρχή, η κρίση στο γάμο τους να ήταν απλά φήμες, ωστόσο, τις επιβεβαίωσε η ίδια η Μαριάντα Πιερίδη, (δείτε εδώ την εξομολόλησή της) αποκαλύπτοντας μάλιστα όλο το παρασκήνιο.

Όλες οι αποκαλύψεις για τη σχέση Πιερίδη - Κατριβέση

Οι νέες εξελίξεις στη σχέση της γνωστής τραγουδίστριας και του σεφ σχολιάστηκαν από τον παρουσιαστή και το πανελ την εκπομπής.

«Δεν είναι και πολύ καλά τα πράγματα. Περιμέναμε πως όταν επιστρέψει ο Δημήτρης Κατριβέσης το ζευγάρι θα ερχόταν σε μια επικοινωνία. Δεν πήγε στο σπίτι του, δεν ήρθε σε καμία επικοινωνία, από κοντά, το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, δεν συζήτησαν τα όσα ακούμε τόσο καιρό και όσα λέγονται και από τις δύο πλευρές. Το μόνο που συζήτησαν από το τηλέφωνο είναι οι επαγγελματικές τους σχέσεις, γιατί έχουν κάποιες επιχειρήσεις από κοινού», είπε αρχικά η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου.

Από την πλευρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε: «Με προβληματίζει που δεν έχουν μιλήσει μεταξύ τους, αλλά μιλάνε στις τηλεοπτικές κάμερες. Το συζητάνε σε εκπομπές και όχι μεταξύ τους;».

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Εύχομαι να υπάρχει η καλύτερη δυνατή λύση. Πολλές φορές η καλύτερη δυνατή λύση είναι ο χωρισμός, άλλες φορές είναι η επανένωση. Η ζωή έχει δείξει, δεν μιλάω για τους συγκεκριμένους, πως όταν ραγίζει το γυαλί, ακόμα και να ξανακολλήσει, σίγουρα θα ξανασπάσει. Αν ένας άνθρωπος κάνει κάτι μια φορά και τον συγχωρήσεις, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα το ξανακάνει. Γενικά το λέω, δεν ξέρω κάτι».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κατριβέση

Σε δηλώσεις σχετικά με την σχέση τους προέβη, πριν από λίγο καιρό, ο Δημήτρης Κατριβέσης.

Η κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 συνάντησε τον γνωστό σεφ στο αεροδρόμιο και έπειτα από ερωτήσεις, είπε: «Δε νομίζω να σας αφορά αυτό που θα συζητήσουμε με τη Μαριάντα. Ποια κατάσταση; Νομίζω είναι λίγο προσωπικά τα θέματα αυτά».

Όταν από την άλλη η κάμερα συνάντησε την Μαριάντα Πιερίδη (δείτε την αινιγματική της ανάρτηση), δήλωσε: «Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο αυτό. Επειδή είμαστε μέσα σε αυτή την κατάσταση, δεν υπάρχει κάποιο closing θετικό ή αρνητικό οπότε αφήστε με λίγο στην ησυχία μου και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ο άντρας μου είναι, εννοείται ότι έχει δικαίωμα να πει αυτό που θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να πει. Γενικά είναι όλο άβολο. Εξαρτάται η περίπτωση για τη συγχώρεση. Μαζεύεις όλα σου τα χαρτιά και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις».