Γιώργος Αγγελόπουλος: Η δημόσια συμπαράσταση από τον Γιώργο Τσαλίκη - "Είσαι πολύ δυνατός..."

Ο τραγουδιστής του γάμου του, συμπαραστάτης στην απώλειά του

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μήνυμα συμπαράστασης ανήρτησε ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο για την απώλεια της μητέρας του, μετά και το αντίο της συζύγου του δεύτερου, Δήμητρας Βαμβακούση (δείτε εδώ το αντίο στην πεθερά της).

Το μήνυμα συμπαράστασης στον Ντάνο από το Γιώργο Τσαλίκη

Ο γνωστός τραγουδιστής πριν μερικές ημέρες παραβρέθηκε στο γάμο του νίκητη του "Survivor", όχι μόνο ως προσκεκλημένος, αλλά και με την επαγγελματική του ιδιότητα. Ο Γιώργος Τσαλίκης τραγούδησε στη δεξίωση που ακολούθησε το μυστήριο. Μάλιστα, οι δύο άνδρες συνδέονται μεταξύ τους με ένα στενό φιλικό δέσιμο και αυτό ήταν κάτι που έγινε φανερό και από το γεγονός, πως ο τραγουδιστής ήταν από τους λίγους, τους οποίους κάθονταν στο γαμήλιο τραπέζι, ανάμεσα στο ζευγάρι και τους πολύ κοντινούς συγγενείς (δείτε εδώ στιγμιότυπα από το γλέντι του γάμου).

Μερικές μέρες μετά την είδηση του θανάτου της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλο, ο τραγουδιστής του προώθησε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης. Με τη δημοσίευση ενός story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο καλλιτέχνης ήθελε να δώσει με το δικό του τρόπο λίγο κουράγιο στο φίλο του και "αδερφό", όπως γράφει.

"Είσαι πολύ δυνατός... Εγώ ξέρω καλύτερα... Αδερφέ μου η σκέψη μου είναι μαζί σου και προσευχή μου... Κάντα όλα σωστά όπως πάντα... Καλό της ταξίδι...", έγραψε με πολλή τρυφερότητα ο γνωστός ερμηνευτής και αφήνοντας δίπλα μία μαύρη καρδιά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη για την απώλεια του Ντάνου:

Τσαλίκης για Αγγελόπουλο

Η εξόδιος ακολούθια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

Μάλιστα, πριν λίγες ώρες ο Ντάνος δημοσίευσε σε ένα story στο Instagram μία ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες της κηδείας. Η εξόδιο ακολουθία θα γίνει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 12 το πρωί στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Λημνιάς στη Σκιάθο (δείτε εδώ την ανακοίνωση για την κηδεία).