"Λύγισε" η Κατερίνα Καινούργιου για την απόκτηση παιδιού - «Μήπως πληρώνω κάποιο τίμημα στην προσωπική μου ζωή;»

"Τσάκισε" η φωνή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε σήμερα 27/9 η Γιάννα Παναγοπούλου λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού - δείτε την ανάρτηση της. Η γνωστή δικηγόρος αναφέρθηκε στο θαύμα της ζωής που ζει, από την ημέρα που έγινε μαμά.

Μάλιστα, ευχήθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου να αποκτήσει και εκείνη ένα παιδάκι, που τόσο πολύ θέλει, αφού έχει εξομολογηθεί πως θέλει να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Η ευχή αυτή ωστόσο, έκανε την παρουσιάστρια να "σπάσει".

Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Εγώ και ο μπέμπης σου ευχόμαστε από καρδιάς να αποκτήσεις ένα μωράκι σαν το δικό μας», της ευχήθηκε χαρακτηριστικά η Γιάννα Παναγοπούλου.

«Με συγκινείτε τώρα. Ξέρετε πόσες φορές κάθομαι και σκέφτομαι - γιατί όλες μου οι φίλες τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει μανούλες - και λέω "ρε συ μου πάνε όλα καλά στη δουλειά μου, δόξα τω Θεώ, προσπαθώ, έχω στηρίξει την οικογένειά μου", και λέω "μήπως πληρώνω κάποιο τίμημα στην προσωπική μου ζωή;". Με πιάνουν κάποιες ανασφάλειες», απάντησε συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μας πιάνουν ενοχές πολλές φορές. Να ξέρεις, οι άνθρωποι που χαμογελούν και δίνουν χαρά, δεν έχουν ανασφάλειες και έχουν πίστη στο Θεό, ο Θεός θα τους ανταμείψει», έσπευσε να της πει η νέα μανούλα.

Ολοκλήρωσε την διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων

Η παρουσιάστρια λίγο πριν κλείσει τα 37 χρόνια, έκανε αυτό το δώρο στον εαυτό της και αρκετές φορές έχει μιλήσει για το γεγονός με τους τηλεθεατές.

«Δεν κάνει να τρώω πολλή ζάχαρη και αλάτι τις τελευταίες ημέρες γιατί ξεκίνησα τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης. Παίρνω τις ορμόνες καθημερινά, συγγνώμη αν είμαι ευσυγκίνητη. Όπως καταλαβαίνετε αυτές επηρεάζουν. Οπότε προσέχω λίγο το αλάτι και τη ζάχαρη για την κατακράτηση. Μου λέει ο γιατρός ότι γενικότερα θέλει να έχεις καλή διάθεση και να μην συγχύζεσαι. Όλα λάθος! Κάνεις τις ενέσεις περίπου 14 ημέρες και μετά μπαίνεις στη διαδικασία. Οι γιατροί συνιστούν να το κάνεις μέχρι τα 35. Θα τα πω αναλυτικά», έχει πει.