Κατερίνα Καινούργιου - Κατερίνα Ζαρίφη: Κάνουν μαθήματα ομορφιάς τηλεφωνικά στον αέρα του Alpha

"Κλέβεις την παράσταση.."

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου - Κατερίνα Ζαρίφη: Κάνουν μαθήματα ομορφιάς τηλεφωνικά στον αέρα του Alpha

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού, "Alpha", "Super Κατερίνα" είχαν τηλεφωνική επικοινωνία ζωντανά στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Τα μαθήματα ομορφιάς της Καινούργιου και της Ζαρίφη

Οι δύο παρουσιάστριες μίλησαν προκειμένου να έρθει ένα τέλος στις στυλιστικές τους διαφορές. Η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή του νέου τρέιλερ του "Open" (δείτε εδώ το τρέιλερ του καναλιού) με την παρουσία των νέων εκπομπών κάλεσε την ηθοποιό. "Αν ξαναπείς κάτι για τις τρέσες μου, το make up μου, το μακιγιάζ μου, ή το ντύσιμό μου, που έχεις βγει σαν να πηγαίνεις γαμοβάφτιση μαζί με δεν ξέρω και εγώ πού στο Hollywood, που δεν παρατηρώ κανέναν στο τρέιλερ μόνο εσένα με την παγιέτα, τη φούξια σκιά και το μαλλί μέχρι το γόνατο", είπε η ξανθιά παρουσιάστρια, μόλις της σήκωσε το τηλέφωνο.

Η ραδιοφωνικός παραγωγός της μίλησε για τον πόλεμο της showbiz, αλλά και της ομορφιάς της, "πολεμάτε η ομορφιά", φώναξε αστειευόμενη. "Δεν πολεμιέται και δε νικιέται (η ομορφιά). Είμαι σχολή KatKen official", συνέχισε. "Θα πάθω αυχενικό από τις τρέσες φέτος", δήλωσε κατηγορηματικά. "Μωρή έτσι θα βγαίνεις μεημεριάτικα; Θα τρομάξουν οι τηλεθεατές, αν βγαίνεις έτσι, τόσο βαμμένη και τόσο ντυμένη", της αντιπαρατέθηκε η παρουσιάστρια.

Τέλος, η παρουσιάστρια της υπογράμμισε με ενθουσιασμό και χαρά "Αναμένω!", ενώ λίγο πρωτού κλείσουν πρόσθεσε, πως "Κλέβεις την παράσταση και είσαι θεά! Καλή επιτυχία!". Ταυτόχρονα, και ο Γρηγόρης Γκουντάρας που έχει υπάρξει στο παρελθόν συνεργάτης με τη ραδιοφωνική παραγωγό της εκδήλωσε το θαυμασμό του και τη λατρεία που τρέφει για το πρόσωπό της.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που μιλάει με την Κατερίνα Ζαρίφη: