Δύσκολα τα προηγούμενα 24ωρα για τον πατέρα του Στέφανου Κασσελάκη - Τι συνέβη και ποια η κατάστασή του τώρα

«Έπαθα ζημιά από το άγχος»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Δύσκολα τα προηγούμενα 24ωρα για τον πατέρα του Στέφανου Κασσελάκη - Τι συνέβη και ποια η κατάστασή του τώρα

Ο μπαμπάς του Στέφανου Κασσελάκη, ο κύριος Θόδωρος, ήταν εκεί και τον στήριξε από την πρώτη στιγμή, όπως συνεχίζει να κάνει αλλά πλέον... αθόρυβα. Οι κάμερες των πρωινών εκπομπών στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν έστω και μια του δήλωση μετά τη νίκη του Στέφανου στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ του έστησα καρτέρι κι αυτός ευγενέστατος δήλωσε πως πλέον δεν θέλει να βγαίνει στις κάμερες και να μιλά, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του από το πολύ άγχος και στρες των ημερών.

Οι δηλώσεις του πατέρα του Στέφανου Κασσελάκη

«Έπαθα ζημιά από το άγχος αλλά τώρα είμαι καλά, ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν θέλω να μιλάω άλλο γιατί δεν είμαι πολιτικός. Όλα θέλουν τάξη. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα, υπάρχει μια οργάνωση», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Θόδωρος.

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Στέφανος Κασσελάκης;

«Το ηλιοκαμένο αγόρι από τις ΗΠΑ», αυτός είναι ο τίτλος γερμανικής εφημερίδας σε αφιέρωμα που έκανε στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, που εν μια νυκτί κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στην πολιτική σκηνή κι όχι μόνο!

Το εν λόγω άρθρο, μάλιστα, της γερμανικής ΤΑΖ αναφέρει πως μαζί με τον σύντροφό του, ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους και να αποκτήσουν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

«Με στενοχωρεί που μπορούμε να κάνουμε παιδιά στην Αμερική που δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα», δήλωσε στην εφημερίδα ο Στέφανος Κασσελάκης...

Στέφανος Κασσελάκης σύντροφος

...ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά στην ίδια συνέντευξη, «Η Ελλάδα πρέπει να γίνει πρότυπο ένταξης και ισότητας σε όλη την Ευρώπη».