«Δεν είναι ωραίο πλάνο αυτό τώρα» - ''Παροξυσμός'' στο Happy Day με την ημίγυμνη σκηνή του Μπισμπίκη στο Σασμό

Όσα τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τη μεριά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν είναι ωραίο πλάνο αυτό τώρα» - ''Παροξυσμός'' στο Happy Day με την ημίγυμνη σκηνή του Μπισμπίκη στο Σασμό

Η πρεμιέρα του Σασμού για τον τρίτο κύκλο είναι γεγονός με τα νέα επεισόδια να έχουν ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό, που περίμενε πως και πως τις νέες εξελίξεις, αλλά και τις αφίξεις των προσθηκών, όπως είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο ηθοποιός ενσαρκώνει ένα ήρωα από τη μεριά των Βρουλάκηδων, τον Ανδρέα Βρουλάκη με τη σκηνή, που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 26/9 να σχολιάζεται πολύ έντονα από τους χρήστες του twitter (δείτε εδώ).

Πιο αναλυτικά, το ημίγυμνο πλάνο του Βασίλη Μπισμπίκη ήταν αυτό, που συζητήθηκε έντονα και μάλιστα όχι μόνο από το twitter, αλλά και από το πάνελ του Happy Day την Τετάρτη 27/9 με τις απόψεις να διίστανται.

Τα σχόλια του Happy Day για τη ημίγυμνη σκηνή του Βασίλη Μπισμπίκη στο Σασμό

«Έχει το στυλ, είναι αρρενωπός ο άνθρωπος ρε παιδιά, τι να κάνουμε; Επειδή υπάρχουν διάφορες κόντρες, το να νιώθουμε άνετα με το σώμα μας και στο πλαίσιο της δουλειάς να το δείχνουμε είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εντάξει δεν είναι ωραίο πλάνο αυτό τώρα, τι να λέμε...δε μου αρέσει...θα μπορούσε να είναι κάπως αλλιώς», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Oι σημερινές 27/9 εξελίξεις της σειράς

Επεισόδιο 3

Ο γιος της βγαίνει από το δωμάτιο με αργές κινήσεις, αφού δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα στη ζωή του, ενώ δεν αργεί να ρίξει σε όλους ευθύνες. Η Καλλιόπη έξω από το δωμάτιο του Μαθιού στο νοσοκομείο, παρατηρεί Αστέρη και Αργυρώ που είναι ντυμένοι στα άσπρα και καταλαβαίνει πως λίγη ώρα πριν οι δυο τους ετοιμάζονταν να παντρευτούν. Σέβεται όμως τη στιγμή που το παιδί της δίνει μάχη για τη ζωή του και δεν μιλάει. «Το κατάλαβε, Αστέρη μου, και τώρα ποιος μας σώζει από το στόμα της μητέρας σου», του λέει η Αργυρώ. «Θα κάνω αργότερα μια κουβέντα μαζί της. Πρέπει όλο αυτό να τελειώσει κάποια στιγμή. Οι δυο μας έχουμε πλέον μια οικογένεια να προστατεύσουμε. Δεν γίνεται η Καλλιόπη να μπαίνει πάντα εμπόδιο στα σχέδιά μας».

Ο Αντρέας Βρουλάκης μαθαίνει για τον επικείμενο σασμό που ετοιμάζεται μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων και σαστίζει. Η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι θα είναι όταν μάθει πως ο Αστέρης έχει παιδί με την ανιψιά του και πως εκείνος της έδωσε το νεφρό του για να ζήσει. Αποφασίζει να διαλύσει αυτή τη συμμαχία, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια του τη ζωή. Ο Παύλος αντιλαμβάνεται πως τα σχέδιά του κινδυνεύουν να πέσουν στον γκρεμό αλλά δεν δείχνει να πτοείται. «Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο σασμός ανάμεσα στις φαμελιές μας θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει», θα πει στον παπα-Μιχάλη, ο οποίος επίσης ανησυχεί για την έλευση του Αντρέα.

Δείτε επίσης: «Μην εγκαταλείπεις παιδί μου!» - Η σοκαριστική σκηνή που ο Νικηφόρος πεθαίνει στα χέρια του Μαθιού!

Ωστόσο ο Μαθιός συνέρχεται, συνειδητοποιεί ότι ο Νικηφόρος είναι παιδί του και μοιράζεται το μοναδικό αυτό νέο με την οικογένειά του. Η Καλλιόπη θα συγκινηθεί με τις εξελίξεις, ενώ ο Αστέρης θα τρέξει να το πει στην Αργυρώ. «Το μόνο που δεν περίμενα σε αυτή τη φάση της ζωής μου είναι να είμαι θείος του Νικηφόρου. Χαίρομαι πολύ και ξέρω πως η ζωή του Μαθιού θα αλλάξει. Ηδη του είχε αγάπη του μικρού. Σκέψου τώρα πόσο καλύτερη θα είναι η σχέση τους», θα της πει αλλά εκείνη αντί να χαρεί, μοιράζεται τις ανησυχίες της με τον άνθρωπό της για τον δικό της θείο, που από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο χωριό δημιουργεί μόνο προβλήματα.

Ο Αντώνης βρίσκεται σε καλό δρόμο για τον πυροβολισμό στο μαντρί, ενώ ο Δημήτρης στριμώχνει ανοιχτά τον Μαθιό, φέροντάς τον σε δύσκολη θέση για το τι έγινε εκείνο το μοιραίο πρωινό. Ο Παύλος μέσα στη νύχτα δέχεται μια ξαφνική επίσκεψη που θα ανατρέψει τις ισορροπίες του.

Δείτε επίσης: «Το αίμα τρέχει χωρίς σταματητό» - Ξεψυχάει στα χέρια του Αστέρη και τελικά πεθαίνει