«Πρώτη φορά στη ζωή μου...» - Οι εξηγήσεις της γυναίκας που παρενόχλησε σεξουαλικά τον Βαγγέλη Κακουριώτη στη σκηνή

Οι πρώτες δηλώσεις της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πρώτη φορά στη ζωή μου...» - Οι εξηγήσεις της γυναίκας που παρενόχλησε σεξουαλικά τον Βαγγέλη Κακουριώτη στη σκηνή

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στην Αθήνα ένα βίντεο με το Βαγγέλη Κακουριώτη την ώρα, που ο τραγουδιστής είναι στην σκηνή, εργάζεται και μία γυναίκα, που διασκέδαζε στο μαγαζί, ανέβηκε στην πίστα και τον παρενόχλησε σεξουαλικά.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, που πρόβαλε την Τετάρτη 27/9 το Super Κατερίνα, η εν λόγω γυναίκα χορεύει αρχικά κοντά στον Βαγγέλη Κακουριώτη και συνέχεια έρχεται πολύ κοντά του, πλησιάζοντας του με την πρόθεση να τον φιλήσει.

Άνθρωπος από το μαγαζί την απομάκρυνε, ωστόσο με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό τονίστηκε, πως το κομμάτι της σεξουαλικής παρενόχλησης δεν έχει φύλο και εργασιακό χώρο.

Η εκπομπή Super Κατερίνα επικοινώνησε με τη συγκεκριμένη κυρία, η οποία εξήγησε τι συνέβη, ζητώντας συγγνώμη (δείτε εδώ με ποια γνωστή τραγουδίστρια φημολογούταν, πως έχει σχέση ο Κακουριώτης).

Οι δηλώσεις της γυναίκας που παρενόχλησε σεξουαλικά τον Βαγγέλη Κακουριώτη στη σκηνή

«Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα, εγώ πήγα μόνο για ένα πάρτι φίλου μου, πρώτη φορά στη ζωή μου πήγα στα μπουζούκια... ένα ποτό, δύο ποτά και μετά βρέθηκα στη σκηνή με τον τραγουδιστή. Δεν κατάλαβα τίποτα.

Εγώ μπορώ να πω, χίλια συγγνώμη, εγώ έκανα ένα μεγάλο show, εγώ πήγα στα μπουζούκια για να κάνω πάρτι. Πάρα πολύς κόσμος μου λέει εσύ έκανες μ@λ@κί@ και εγώ μπορώ να πω μόνο χίλια συγγνώμη και ότι πήγα να κάνω πάρτι». είπε η γυναίκα.

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Κανείς δεν έχει μιλήσει για το γεγονός αυτό, κάτι που έκανε έξαλλη την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία το βράδυ της Δευτέρας 25/9 προχώρησε στη δημοσίευση μερικών stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως είναι απαράδεκτο να μην έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος, κάτι που θεωρεί πως οφείλεται στο γεγονός πως είναι άντρας εκείνος που δέχθηκε την παρενόχληση.

«Αυτό το κίνημα το Metoo απευθύνεται μόνο σε γυναίκες που δέχονται κακοποίηση από άντρες ή γενικά προστατεύει όλους τους ανθρώπους του κόσμου, άνδρες γυναίκες, ανεξαρτήτως φύλου; Γιατί δεν δέχονται σεξουαλική παρενόχληση μόνο οι γυναίκες, δέχονται και οι άντρες. Είναι το ισχυρό φύλο και είναι πιο δύσκολο, αλλά συμβαίνει. Το βίντεο αυτό είναι για να ξερνάς. Που αν στη θέση του τραγουδιστή ήταν τραγουδίστρια, όλα τα κανάλια σήμερα, όλα τα social media θα είχανε ξεχάσει τα πάντα και θα ήταν το νούμερο ένα trend και θα ουρλιάζανε πάλι», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Όπως σε εμάς τις γυναίκες δεν μας αρέσει να μας ακουμπάει κάποιος που δεν θέλουμε, έτσι και στους άντρες δεν τους αρέσει να τους ακουμπάνε κάποιες που δεν θέλουνε. Είναι απλό, δεν αλλάζει η κίνηση, είναι η ίδια. Είτε την κάνει άντρας προς γυναίκα, είτε γυναίκα προς άντρα. Αυτό έχω να πω».