«Θα έπρεπε οι δικοί της άνθρωποι να την κλειδώσουν σε ένα σπίτι;» - Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για την παρεξήγηση μεταξύ Σολωμού και Μπάρκα

Οι τοποθετήσεις του πάνελ από το Fay's Time

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα έπρεπε οι δικοί της άνθρωποι να την κλειδώσουν σε ένα σπίτι;» - Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για την παρεξήγηση μεταξύ Σολωμού και Μπάρκα

Μία νέα παρεξήγηση δημιουργήθηκε μεταξύ Μαρίας Σολωμού και Δανάης Μπάρκα, όταν η παρουσιάστρια έκρινε τις δηλώσεις της ηθοποιού περί αισθητικών επεμβάσεων και ηλικίας, βάζοντας στη μέση και τον Mente Fuerte.

Ο γνωστός τράπερ πήρε το λόγο μέσα από τα social media και αναφέρθηκε στη Δανάη Μπάρκα με έντονο τρόπο (δείτε εδώ). Στη συνέχεια, οι εκπομπές σχολίασαν όλη αυτή την κόντρα, ενώ πολλοί είπαν τις απόψεις τους σχετικά με το θέμα, που έθιξε πρώτα η Μαρία Σολωμού.

Από μεριάς της λοιπόν, η Φαίη Σκορδά μέσα από το Fay's Time πήρε λόγο την Τετάρτη 27/9 σχετικά με όλο το σάλο, που έχει ξεσπάσει.

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για την κόντρα Σολωμού - Μπάρκα - Mente Fuerte

« Δηλαδή, αν η Μαρία Σολωμού κάνει κάτι κακό στον εαυτό της, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό, από μία πλαστική, μία αισθητική επέμβαση, κάνει κάτι που πραγματικά, αντικειμενικά δεν της ταιριάζει, θα έπρεπε οι δικοί της άνθρωποι να την κλειδώσουν σε ένα σπίτι;», είπε η Φαίη Σκορδά.

Τι είχε πει στην εκπομπή της την ίδια μέρα

Νωρίτερα, η Δανάη Μπάρκα μέσω της εκπομπής της, με αφορμή ένα ρεπορτάζ σχετικά με την κριτική επιτροπή και τους καθηγητές του νέου talent show "Fame Story", μίλησε για το ζήτημα που έχει προκύψει με την ηθοποιό.

"Ε βέβαια. Καλά τώρα και εσύ, μη μου ξίνεις πληγές", ήταν η πρώτη απάντηση της παρουσιάστριας. "Μην αρχίσουμε τώρα τα ερώτηση- απάντηση. Εκτός του ότι ποτέ δεν έχουμε πει κάτι κακό για τη Μαρία. Δηλαδή 15 φορές έχουμε παίξει τη Μαρία Σολωμού, συνεντεύξεις, αποσπάσματα από τα podcast, την έχομε εκθειάσει. Και μία φορά που διαφωνήσαμε στον τρόπο που είπε κάτι, ή στο ότι μας έκανε εντύπωση, ότι ένας πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος σχολίασε κάτι. Στη μία φορά που διαφωνήσαμε με έναν άνθρωπο πέσανε να μας φάνε", εξήγησε φανερά ταραγμένη η Δανάη Μπάρκα. "Και δεν πέσανε όλοι, ένας άνθρωπος έπεσε", συνέχισε υπονοώντας το σύντροφο της ηθοποιού.

"Μα ρε παιδί μου, τις άλλες δέκα φορές που εκθειάζουμε έναν άνθρωπο και λέμε πόσο θαυμάζουμε το μυαλό της, πως όταν παίζουμε συνεντεύξεις, μας αρέσουν οι συνεντεύξεις της", είπε και κατέληξε, ότι "δέκα φορές την έχουμε εκθειάσει τη γυναίκα, μία φορά που κάπου διαφωνήσαμε, ξαφνικά έγινε ντόρος". "Και ξαφνικά έγινε ένας ντόρος για bullying. Ποιό bullying; Bullying είναι να διαφωνείς με μία τοποθέτηση, ή με τον τρόπο μίας τοποθέτησης;", τόνισε η παρουσιάστρια. "Τη Μαρία όχι μόνο την αγαπάμε και την έχουμε εκθειάσει πάρα πολλές φορές", υπογράμμισε, αλλά και πως "Ο καθένας είναι ωραίο να έχει τη γνώμη του, οποιοσδήποτε άνθρωπος".