Τέλος στις φήμες χωρισμού - Η στιγμή που ο Στέφανος Τσιτσιπάς ''άρπαξε'' τη Μπαντόσα και τη φίλησε δημόσια

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε ένα full on love καλοκαίρι με την αγαπημένη του, Πάουλα Μπαντόσα με το ζευγάρι να εκφράζει τον έρωτά του τόσο δημόσια, όσο μέσα από από αναρτήσεις τους στα social media.

Μία κίνηση ωστόσο (δείτε εδώ) ήταν ικανή για δημιουργηθεί ανασφάλεια σχετικά με τη σχέση του ζευγαριού, καθώς πολλοί θεώρησαν, ότι υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους.

Οι τρυφερές φωτογραφίες του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάολα Μπαντόσα

Τα πλάνα, που εξασφάλισε ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr αποδεικνύουν κάθε άλλο παρά χωρισμό. Όπως βλέπουμε λοιπόν, το ζευγάρι απαθανατίστηκε στο Καλλιμάρμαρο σε τρυφερές στιγμές, με τον αθλητή να φιλάει τρυφερά στο στόμα την καλή του.

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα

Τι δήλωνε για εκείνη πριν λίγο καιρό

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο διάστημα ο τενίστας στη γερμανική εφημερίδα Bild, δήλωνε:

«Δεν νομίζω πως αυτό θα μπορούσε να είναι μια απλή φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα.

Μπορεί να ακουστώ cringe τώρα που θα πω αυτό, όμως δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση, στις αδελφές ψυχές. Τώρα ξέρω ότι υπάρχει. Είναι περίεργο, γιατί όταν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, δεν ψάχνεις για τίποτα, πιστεύεις ότι θα βρεις κάτι και μερικές φορές είναι μπροστά σου. Αυτό ακριβώς συνέβη».