Σύννεφα στη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα;

Η κίνηση που προκάλεσε ανησυχία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Στέφανος Τσιτσιπάς / Paula Badosa
Instagram / Στέφανος Τσιτσιπάς / Paula Badosa

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του, βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια της Πάουλα Μπαντόσα, με την οποία ήταν αρκετά διαχυτικός από την αρχή και οι τρυφερές τους στιγμές έκαναν τον γύρο του διαδικτύου στα social media όλο αυτό το διάστημα (δείτε εδώ τα "καυτά" φιλιά που αντάλλασσαν στα σοκάκια των ελληνικών νησιών). Μάλιστα, το ζευγάρι είχε δημιουργήσει και κοινό λογαριασμό στο Instagram, όπου ανέβαζαν πολλές από τις στιγμές τους και τα ταξίδια τους.

Εκεί ανέβηκαν και οι φωτογραφίες τους από το πρόσφατο ταξίδι που έκαναν στη Νέα Υόρκη (δείτε τις εδώ). Παρόλα αυτά, μία κίνησή τους προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές τους για τον δεσμό τους. Παρατηρήθηκε πως στο προφίλ που μοιράζονται, όλες οι αναρτήσεις τους πλέον λείπουν. Πολλοί έκτοτε αναρωτιούνται εάν υπάρχουν προβλήματα ανάμεσά τους ή ακόμη και αν έχουν χωρίσει.

Προβλήματα στη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα;

Τσιστιπάς Μπαντόσα instagram

Παρόλα αυτά, ρίχνοντας μία ματιά στα προσωπικά τους προφίλ στην πλατφόρμα, παρατηρεί κανείς πως ακόμη ακολουθεί ο ένας τον άλλο, επομένως κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει ακριβώς ανάμεσά τους. Αξίζει να σημειωθεί πως οι αναρτήσεις στα άλλα προφίλ τους είναι ακόμα εκεί.

Τι δήλωνε για εκείνη πριν λίγο καιρό

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο διάστημα ο τενίστας στη γερμανική εφημερίδα Bild, δήλωνε:

«Δεν νομίζω πως αυτό θα μπορούσε να είναι μια απλή φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα.

Μπορεί να ακουστώ cringe τώρα που θα πω αυτό, όμως δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση, στις αδελφές ψυχές. Τώρα ξέρω ότι υπάρχει. Είναι περίεργο, γιατί όταν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, δεν ψάχνεις για τίποτα, πιστεύεις ότι θα βρεις κάτι και μερικές φορές είναι μπροστά σου. Αυτό ακριβώς συνέβη».