Ρομαντικό ταξίδι για δύο στη Νέα Υόρκη - Οι τρυφερές φωτογραφίες του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα

Full in love!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / tsitsidosa
Instagram / tsitsidosa

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του, καθώς μόλις κέρδισε πάνω από 100.00 ευρώ (δείτε εδώ τι συνέβη), ενώ δίπλα του έχει τον πραγματικό του "θησαυρό", την σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα. Οι δυο τους λίγο αφότου η σχέση τους έγινε γνωστή, αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται και έτσι τα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης είναι γεμάτα με κοινές τους φωτογραφίες και βίντεο (δείτε εδώ τα τρυφερά φιλιά τους από τις διακοπές τους στην Ελλάδα).

Αυτές τις ημέρες βρίσκονται στη Νέα Υόρκη και από το πρωί μέχρι το βράδυ κάνουν βόλτες στην πόλη. Ο κοινός τους λογαριασμός στο Instagram, λοιπόν, συμπεριλαμβάνει κάποιες νέες φωτογραφίες τους από εκεί, με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία. Κάνουν γκριμάτσες στην κάμερα και αγκαλιάζονται μπροστά στον φακό, "λιώνοντας" από έρωτα.

Φωτογραφίες από το ταξίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα στη Νέα Υόρκη

Τσιτσιπάς Μπαντόσα Νέα Υόρκη
Instagram / tsitsidosa

Τσιτσιπάς Μπαντόσα
Instagram / tsitsidosa

Το βίντεο που μαρτυρά τις σχέσεις της Πάουλα με τον πεθερό της

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz κι αυτό γιατί οι τσακωμοί στο γήπεδο με τους γονείς του είναι συχνοί. Το τελευταίο διάστημα όμως απασχολεί τους δημοσιογράφους και τους παπαράτσι εξαιτίας της νέας του σχέσης με την Πάουλα Μπαντόσα (δείτε εδώ με τι ασχολείται).

Φαίνεται πως ο νεαρός έχει γνωρίσει ήδη την καλή του στον πατέρα και την μητέρα του, όμως φημολογείται πως υπάρχει ένταση ανάμεσά τους, ιδιαίτερα μετά από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε με πρωταγωνιστές την Πάουλα (δείτε εδώ το "καυτό" φιλί τους στο στόμα) και τον μπαμπά του τενίστα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός από τους αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά, ο πατέρας του που καθόταν στις κερκίδες του φώναξε κάτι και αμέσως μετά, η 25χρονη σύντροφος του αθλητή που βρισκόταν ακριβώς πίσω του, γύρισε και τον κοίταξε με θανατηφόρο βλέμμα.