Κούκλα με μεγάλο χαμόγελο και γονείς μοντέλα - Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά

"Φλέρταρε" με την κατάθλιψη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Paula Badosa
Instagram / Paula Badosa

Πριν από λίγους μήνες, τον Μάρτιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς χώρισε με την σύντροφό του (δείτε εδώ ποια είναι) και συνέχισε να πορεύεται μόνος του στη ζωή, παραμένοντας επικεντρωμένος στον στόχο του, που δεν είναι άλλος πέρα από τους αγώνες του τένις.

Την Πέμπτη 8/6, ωστόσο, σε έναν από τους αγώνες του, εντοπίστηκε μία 25χρονη καλλονή στις κερκίδες, η οποία τον θαύμαζε και τον καμάρωνε και φαίνεται πως πρόκειται για τη νέα του σχέση. Ο λόγος για την Πάουλα Μπαντόσα, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον γνωστό Κουβανό ηθοποιό και μοντέλο, Juan Betancourt, αλλά όλα άλλαξαν μόλις ο τενίστας μπήκε στη ζωή της.

Και η εμφάνισή της στο γήπεδο δεν είναι το μόνο γεγονός που πυροδότησε τις φήμες για το ειδύλλιό τους. Οι δυο τους ανέβασαν κοινή φωτογραφία στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο spotify, ενώ παράλληλα έκαναν και κάποια tweets. Παρόλα αυτά, κανείς τους δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας όσα ακούγονται.

Ποια είναι, όμως, η νεαρή;

Αυτή είναι η φημολογούμενη σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, στο Μανχάταν, στις 15 Νοεμβρίου 1997 από Ισπανούς γονείς, την Mireia Gibert Baró και τον Josep Badosa Codolar, οι οποίοι ασχολούνταν με το modelling.

Τσιτσιπάς σχέση
Instagram / Paula Badosa

Η ίδια ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να παίζει τένις και μεγαλώνοντας μετακόμισε στην Βαρκελώνη, όπου ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το άθλημα. Το 2018 βίωσε μία πολύ δύσκολη περίοδο, κατά την οποία έφτασε πολύ κοντά στην κατάθλιψη και στην απόσυρση από το άθλημα, καθώς το άγχος και οι συνεχόμενες κρίσεις πανικού της δημιούργησαν μεγάλα και σοβαρά προβλήματα, ωστόσο "πάλεψε" πολύ για να καταφέρει να "επιστρέψει" και να συνεχίσει τη ζωή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως από μικρή αγάπησε τη Μαρία Σαράποβα, αλλά λόγω της καταγωγής της δηλώνει μεγάλη φαν του Ράφα Ναδάλ.