''Σούσουρο'' με το καυτό φιλί στο στόμα του Τσιτσιπά με την Ισπανίδα σύντροφό του (Βίντεο)

Full in love το ζευγάρι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς όχι μόνο επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Paula Badosa αλλά δεν κρύβει από τα μέσα το πόσο πολύ ερωτευμένος είναι μαζί της, με τις κοινές του αναρτήσεις να παίρνουν και να δίνουν.

Η τενίστρια από τη μεριά ζει την απόλυτη ευτυχία και μάλιστα πρόσφατα μας έδειξε το εντυπωσιακό δώρο, που της έκανε ο καλό της (δείτε εδώ). Μέσα από ένα tweet μάλιστα είδαμε και τον τρόπο με τον οποίο περνάει το χρόνο του το ερωτευμένο ζευγάρι.

Πιο αναλυτικά, η Paula είναι πολύ περιποιητική μαζί του, καθώς του φτιάχνει τα μαλλιά του και στη συνέχεια του βίντεο βλέπουμε το ζευγάρι να δίνει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Το τρυφερό βίντεο του Στέφανου Τσιτσιπά με τη σύντροφό του

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά για τη νέα του σύντροφο

«Δεν νομίζω πως αυτό θα μπορούσε να είναι μια απλή φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα.

Μπορεί να ακουστώ cringe τώρα που θα πω αυτό, όμως δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση, στις αδελφές ψυχές. Τώρα ξέρω ότι υπάρχει. Είναι περίεργο, γιατί όταν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, δεν ψάχνεις για τίποτα, πιστεύεις ότι θα βρεις κάτι και μερικές φορές είναι μπροστά σου. Αυτό ακριβώς συνέβη», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.