Δε χώραγε στην αγκαλιά της η ανθοδέσμη - Η τρυφερή κίνηση του Στέφανου Τσιτσιπά στην κοπέλα του

''Λιώνουν'' από έρωτα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
stefanostsitsipas98 - instagram
stefanostsitsipas98 - instagram

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στην καλύτερη του φάση σε ότι αφορά τα προσωπικά του, καθώς υπήρχαν φήμες πως είναι σε νέα σχέση και στη συνέχεια το επιβεβαίωσε και ο ίδιος μέσα από μία ανάρτηση που έκανε.

Ο λόγος για την τενίστρια Paula Badosa, η οποία όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Τσιτσιπάς είναι κάτι σαν αδερφή ψυχή για εκείνον (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είχε πει).

H έκπληξη του Στέφανου Τσιτσιπά στην κοπέλα του

Τα πράγματα φαίνεται, πως κυλούν πολύ όμορφα για το ζευγάρι, καθώς μέσα από ένα νέο insta story, που έκανε η Paula έδειξε, πως ο καλός της, της έστειλε μια τεράστια ανθοδέσμη και μία κάρτα μέσα σε αυτή.

Τσιτσιπάς

Αυτή είναι η σύντροφος του Στέφανου

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, στο Μανχάταν, στις 15 Νοεμβρίου 1997 από Ισπανούς γονείς, την Mireia Gibert Baró και τον Josep Badosa Codolar, οι οποίοι ασχολούνταν με το modelling.

Τσιτσιπάς σχέση

Instagram / Paula Badosa

Η ίδια ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να παίζει τένις και μεγαλώνοντας μετακόμισε στην Βαρκελώνη, όπου ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το άθλημα. Το 2018 βίωσε μία πολύ δύσκολη περίοδο, κατά την οποία έφτασε πολύ κοντά στην κατάθλιψη και στην απόσυρση από το άθλημα, καθώς το άγχος και οι συνεχόμενες κρίσεις πανικού της δημιούργησαν μεγάλα και σοβαρά προβλήματα, ωστόσο "πάλεψε" πολύ για να καταφέρει να "επιστρέψει" και να συνεχίσει τη ζωή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως από μικρή αγάπησε τη Μαρία Σαράποβα, αλλά λόγω της καταγωγής της δηλώνει μεγάλη φαν του Ράφα Ναδάλ.