«Είμαστε αδελφές ψυχές» - Τυφλωμένος από έρωτα ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Πάουλα Μπαντόσα

«Δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαστε αδελφές ψυχές» - Τυφλωμένος από έρωτα ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Πάουλα Μπαντόσα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τελευταία απασχολεί τη δημοσιότητα μέσα από τη νέα του σχέση με τη Πάουλα Μπαντόσα με τον ίδιο αρχικά να απαθανατίζεται μαζί της σε τρυφερές στιγμές και στη συνέχεια επιβεβαίωσε μόνος του το ειδύλλιο.

Έτσι λοιπόν, στη νέα συνέντευξη, που παραχώρησε ο τενίστας στη γερμανική εφημερίδα Bild μίλησε για το νέο του κορίτσι με το οποίο δείχνει να είναι πολύ καλά, καθώς όπως εξήγησε πρόκειται για μία σχέση με πνευματική σύνδεση (δείτε εδώ την πρώην του).

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά για τη νέα του σύντροφο

«Δεν νομίζω πως αυτό θα μπορούσε να είναι μια απλή φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα.

Μπορεί να ακουστώ cringe τώρα που θα πω αυτό, όμως δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση, στις αδελφές ψυχές. Τώρα ξέρω ότι υπάρχει. Είναι περίεργο, γιατί όταν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, δεν ψάχνεις για τίποτα, πιστεύεις ότι θα βρεις κάτι και μερικές φορές είναι μπροστά σου. Αυτό ακριβώς συνέβη», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αυτή είναι η σύντροφος του Στέφανου

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, στο Μανχάταν, στις 15 Νοεμβρίου 1997 από Ισπανούς γονείς, την Mireia Gibert Baró και τον Josep Badosa Codolar, οι οποίοι ασχολούνταν με το modelling.

Τσιτσιπάς σχέση

Instagram / Paula Badosa

Η ίδια ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να παίζει τένις και μεγαλώνοντας μετακόμισε στην Βαρκελώνη, όπου ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το άθλημα. Το 2018 βίωσε μία πολύ δύσκολη περίοδο, κατά την οποία έφτασε πολύ κοντά στην κατάθλιψη και στην απόσυρση από το άθλημα, καθώς το άγχος και οι συνεχόμενες κρίσεις πανικού της δημιούργησαν μεγάλα και σοβαρά προβλήματα, ωστόσο "πάλεψε" πολύ για να καταφέρει να "επιστρέψει" και να συνεχίσει τη ζωή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως από μικρή αγάπησε τη Μαρία Σαράποβα, αλλά λόγω της καταγωγής της δηλώνει μεγάλη φαν του Ράφα Ναδάλ.