«Με την πάρτη του ασχολιόταν σε έναν καθρέφτη» - Απίστευτη αποκάλυψη για το χαρακτήρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Fame Story

Οι δηλώσεις πολύ γνωστού προσώπου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Πολλοί καλλιτέχνες, που σήμερα είναι πολύ γνωστοί και έχουν χαράξει πορεία στη μουσική έχουν βγει από μουσικά ριάλιτι με το Fame Story να είναι από αυτά, που έκαναν μεγάλη αίσθηση στα ελληνικά δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναδείχθηκε μέσα από το Fame Story 3 το 2004 ξεκινώντας με αυστηρές και σκληρές κριτικές, καταφέρνοντας ωστόσο στη συνέχεια να κάνει μεγάλη πρόοδο (δείτε εδώ γιατί διαλύθηκε το σχήμα του με τον Ρουβά).

Στον τότε κύκλο του μουσικού ριάλιτι συμμετείχε και ο Μάρκελλος Νύκτας με τον ενδυματολόγο να κάνει αποκαλύψεις για την παρουσία του Αργυρού στο Fame Story την Τετάρτη 27/9 στο Super Κατερίνα.

Η αποκάλυψη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό την περίοδο που ήταν στο Fame Story

«Με την πάρτη του ασχολιόταν σε έναν καθρέφτη. Και τι έγινε δηλαδή με αυτόν τον καθρέφτη, δεν κατάλαβα καλύτερος έγινε; Ένας λαϊκός τραγουδιστής είναι, μέχρι εκεί και χωρίς κάποιο styling», είπε ο Μάρκελλος Νύκτας.

Πότε κάνει πρεμιέρα το Fame Story

Το Fame Story μετά από χρόνια επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα του Star με παρουσιαστή το Νίκο Κοκλώνη. Όλα είναι έτοιμα για το μουσικό ριάλιτι, καθώς την Παρασκευή 22/9 ανακοινώθηκε η πρεμιέρα.

«Fame Story, η πιο διάσημη, τηλεοπτική μουσική Ακαδημία του κόσμου, που από το 2001 έχει αναδείξει παγκοσμίως 103 νικητές, κάνει τη μεγάλη της πρεμιέρα με το πρώτο Live Show και πολλές-πολλές εκπλήξεις, τo Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Star!

Τα συναρπαστικά επεισόδια του Fame Story θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως Πέμπτη, αμέσως μετά τη ΦΑΡΜΑ και το λαμπερό Live Show κάθε Παρασκευή στις 21:00!

Τα Live Shows θα παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης. Ο αυθορμητισμός, το χιούμορ και η αμεσότητα, που τον διακρίνουν στην παρουσίαση live shows, αποτελούν μια μοναδική υπογραφή. Επιπλέον, η ιδιαίτερη και διαδραστική σχέση που έχει αναπτύξει με το τηλεοπτικό κοινό, μακριά από στερεότυπα, υπόσχονται μια φρέσκια και μοντέρνα ματιά στο Live, που αποτελεί και την κορυφαία στιγμή της απαιτητικής εβδομαδιαίας μουσικής προετοιμασίας.

Η απόδοση και η εξέλιξη των σπουδαστών της Ακαδημίας Fame Story θα αξιολογείται κάθε Παρασκευή στο Live Show από τους τέσσερις εξαιρετικούς κριτές, τον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Light», αναγράφει η ανακοίνωση για το Fame story.