Διαλύθηκε το σχήμα τους - Όλο το παρασκήνιο πίσω από την αυλαία Αργυρού και Ρουβά

Οι σχέσεις τους σήμερα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα από τα πιο πετυχημένα και αγαπημένα στο κοινό σχήματα της νυχτερινής Αθήνας ήταν αυτό ανάμεσα σε Σάκη Ρουβά και Κωνσταντίνο Αργυρό με τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες να ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους.

Πολλά ειπώθηκαν για το λόγο, που οι δύο τραγουδιστές δε συνεχίζουν το σχήμα τους, καθώς ο Ρουβάς έχει ήδη δώσει τα χέρια με πολύ αγαπητό καλλιτέχνη (δείτε εδώ αναλυτικά).

Μέσα από τη νέα συνέντευξη, που έδωσε ο Αργυρός στο Πρωινό μας την Τετάρτη 29/6 έκανε γνωστό το παρασκήνιο πίσω από την ολοκλήρωση της συνεργασίας, με τις σχέσεις Αργυρού και Ρουβά να παραμένουν άψογες.

Ο λόγος που δε θα συνεχιστεί το σχήμα Ρουβά και Αργυρού

«Ο Σάκης είναι ένας άνθρωπος, που μόνο καλό έχει κάνει στη ζωή μου, έχω αποκτήσει ένα φίλο. Δεν φταίμε μόνο εμείς οι ίδιοι, υπάρχουν και κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες που πρέπει να γίνουν κάποιες συμφωνίες δεν έχει να κάνει με τη σχέση μας το καλλιτεχνικό, αλλά η σχέση μας δεν αλλάζει, η φιλία μας και το τι έχει προσφέρει ο ένας τον άλλον ή το πόσο αγάπη νιώθουμε ο ένας για τον άλλον αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Μπορεί στο μέλλον να ξαναγίνει, να ξανασυναντηθούμε καλλιτεχνικά γιατί στη ζωή είμαστε φίλοι...», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η έκπληξη του Ρουβά στον Αργυρό για την γιορτή και τα γενέθλιά του

Τόσο τα γενέθλια όσο και την ονομαστική του εορτή γιόρταζε χθες, Κυριακή 21/5 ο Κωνσταντίνος Αργυρός για αυτό και ο Σάκης Ρουβάς που μοιράζονται την σκηνή του ίδιου νυχτερινού κέντρου, του είχε ετοιμάσει μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή έκπληξη.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί φυσικά με τους υπόλοιπους συντελεστές του προγράμματος ενώ κρατούσε στα χέρια του μια εντυπωσιακή τούρτα ενώ ταυτόχρονα τραγουδούσαν το “Happy Birthday”.

«Το φιλαράκι μου έχει γενέθλια σήμερα» φώναζε ο Σάκης.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός (δείτε εδώ τι αποκάλυψε πρόσφατα για την σύντροφό του) ευχαρίστησε τον Σάκη Ρουβά για την έκπληξη που του ετοίμασε ενώ φυσικά με τη σειρά του ευχήθηκε και στον αδερφό του Παύλο κ την αδερφή του Κατερίνα για τα γενέθλιά του, μιας και είναι τρίδυμα.