«Όπου πάει είναι και ο Tyler, φανταστείτε να έφερνα συνέχεια την Ευγενία» - Η ένσταση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Στέφανο Κασσελάκη

Τι δήλωσε για το σύζυγό του προέδρου του Σύριζα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Ο Στέφανος Κασσελάκης εκλέγει ως ο νέος πρόεδρος του Σύριζα Προοδευτική Συμμαχία με τον ελληνικό λαό να σχολιάζει τη ζωή του στην Αμερική, τα παιδικά του χρόνια, την καριέρα του και την προσωπική του ζωή.

Το τελευταίο αυτό σκέλος του γάμου, που έχει κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Tyler McBeth αλλά και οι συχνές κοινές έξοδοι τους έχουν σχολιαστεί από μερικούς με τον Άδωνι Γεωργιάδη να παραθέτει την ενόχλησή του στο Live News την Τετάρτη 27/9.

Δείτε επίσης: «Προσεχώς και Barbie πρωθυπουργός» - Η ανάρτηση του Πετράκου για τον Κασσελάκη που έσβησε το Facebook

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για το σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη

«Αν ο Μητσοτάκης ανέβαζε τη Μαρέβα την ημέρα της νίκης και έλεγε έχει να προσφέρει πολλά στη χώρα, τι θα έλεγαν; Με πολύ θάρρος ο κύριος Κασσελάκης μας είπε την προσωπική του ζωή και όλοι μαζί του.. Άλλο αυτό και άλλο όπου πάει ο Κασσελάκης να είναι και ο κύριος Tyler, δηλαδή φανταστείτε, πώς θα ήταν να έφερνα εγώ στο υπουργείο συνέχεια η Ευγενία. Μας μίλησε για τη σχέση του, τώρα όμως κυβερνά τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ποιος είναι ο σύζυγος του,Tyler McBeth

Ο Tyler McBeth είναι ένας βέρος Αμερικανός, ο οποίος εγκατέλειψε τη ζωή στην Αμερική, για να σταθεί δίπλα στο σύντροφό του και νεοεκλεγμένο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για έναν 35χρονο νοσοκόμο, ο οποίος είναι χαμηλών τόνων, υποστηρικτικός και στήριγμα του συζύγου του. Είναι πάντα μαζί με το Στέφανο Κασσελάκη και δεν τρομάζει η έκθεσή του στα φώτα της δημοσιότητας. Από τα ρεπορτάζ, που έχουμε παρακολουθήσει, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε, πως οι δύο αυτοί άνθρωποι είναι αχώριστοι.

Από το πρωί που ξεκινάει η μέρα του Στέφανου και του Tyler, είναι συνέχεια μαζί. Μαζί για πρωινό, μαζί στο γυμναστήριο, μαζί στις γιορτές, μαζί στη βράβευση του Tyler στο νοσοκομείο, όπου εργαζόταν. Ακόμη και το βράδυ της πρώτης εκλογικής διαδικασίας για πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τους είδαμε μαζί να πάνε, να παραλάβουν το φαγητό από το delivery.

Η οικογένεια του Στέφανου Κασσελάκη διατηρεί εξοχικό στις Σπέτσες και το ζευγάρι δεν παραλείπει να το επισκέπτεται τακτικά. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth επισκέπτονται συχνά το γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού για τις εξορμήσεις τους.