Νικολέττα Καρρά: «Θυμάμαι να αισθάνομαι αγόρι, ποτέ δεν αισθάνθηκα κοριτσάκι, θηλυκό»

Οι δηλώσεις της για έναν δεύτερο γάμο και τη μητρότητα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νικολέττα Καρρά: «Θυμάμαι να αισθάνομαι αγόρι, ποτέ δεν αισθάνθηκα κοριτσάκι, θηλυκό»

Η Νικολέττα Καρρά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 27/9 με την ηθοποιό να κάνει ανοιχτά δηλώσεις για τη ζωή της από όταν ήταν παιδί φτάνοντας στο σήμερα.

Πολύ ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις της ηθοποιού σχετικά το κομμάτι του γάμου, καθώς δεν αποκλείει έναν δεύτερο, όπως δεν αποκλείει και την πιθανότητα να φέρει και ένα παιδί στον κόσμο (δείτε εδώ την έξοδο με το σύντροφό της).

Η Νικολέττα Καρρά έκανε μια αναδρομή στα παιδικά της χρόνια και στην περίοδο, που η ίδια ήταν παιδί τονίζοντας, πως ένιωθε αγοροκόριτσο κάτι, που συνέχισε μέσα της μεγαλώνοντας, αφού δεν έχει όπως είπε έντονη θηλυκότητα.

Οι δηλώσεις της Νικολέττας Καρρά για την θηλυκότητά της

«Ήμουν πολύ ήσυχο παιδί. Πάντα θυμάμαι να αισθάνομαι αγόρι, ποτέ δεν αισθάνθηκα κοριτσάκι, ακόμα και τώρα μέσα μου αισθάνομαι άντρας και όχι αυτό, που λέμε θηλυκό, άλλο που έχω όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και θέλω να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Ήμουν πολύ ντροπαλή με τα αγόρια άλλα και ερωτιάρα», είπε η Νικολέττα Καρρά.

«Ήταν μετά από τον χωρισμό από τον γάμο μου και με...»

«Ήταν κι ο κορωνοϊός που ήταν δύσκολος για όλους μας. Το άλλο ήταν ότι ήταν μετά τον χωρισμό από τον γάμο μου και με πέτυχε εκεί. Το τρίτο ήταν το επαγγελματικό που είχε σταματήσει έτσι κι αλλιώς λόγω των συνθηκών και του κορωνοϊού, οπότε ήταν όλα λίγο μαζί. Ήταν λίγο δύσκολη τριετία, ζόρικη», ανέφερε αρχικά έπειτα από σχετικά ερώτηση.

Και συνέχισε: «Είχα ξεκινήσει λίγο πιο πριν να πηγαίνω σε ειδικό έτσι κι αλλιώς. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε από ανάγκη ψυχολογική βοήθεια από επαγγελματία»

«Υπήρχαν στιγμές που κοιτούσα το ταβάνι κι έλεγα τι θα γίνει...πως θα τελειώσει αυτό; Γενικά η ζωή μου είναι πάνω κάτω. Εύχομαι από εδώ και στο εξής να είναι πιο ομαλά τα πράγματα. Αλλά έχω περάσει πολύ όμορφα αλλά και πολύ δύσκολα», ολοκλήρωσε.

Σχετικά με τον χωρισμό της: «Μπορεί να βολεύει η ατάκα “φταίνε και οι δύο”. Είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα και διαφέρει από ζευγάρι σε ζευγάρι. Όπου έχει υπάρξει συναίσθημα δεν υπάρχει λογικό. Τρέχα γύρευε ποιος έχει δίκιο και άδικο».