Τσάντες, γούνες και φορέματα - Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δωρίζει τα ρούχα της (Φωτογραφίες)

Κίνηση ανθρωπιάς από την παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε γνωστό την Τετάρτη 27/9 μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πως είχε σκοπό να κάνει μια δωρεά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο λόγος για κομμάτια από την γκαρνταρόμπα της, είτε με ρούχα, που δεν της κάνουν, είτε με κομμάτια, που δεν φοράει πια και επιθυμεί να τα δωρίσει σε οικογένειες, που τα έχουν ανάγκη και στην εκκλησία.

Η συγκινητική ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Μέσα από τις φωτογραφίες, που δημοσίευσε η παρουσιάστρια πήραμε μία μικρή ιδέα από το ξεκαθάρισμα, που κάνει αλλά και από τον όγκο των ρούχων, καθώς κατάφερε να γεμίσει πολλές κούτες (δείτε εδώ τι πρόκειται να κάνει επαγγελματικά).

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - ρούχα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - ρούχα - δωρεά
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Δωρεά

Το σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στη Βούλα

Η οικογένειά της Σπυροπούλου και του Σταθοκωστόπουλου μένουν σε ένα σπίτι στη Βούλα, κοντά στη μεζονέτα, στην οποία έμενε όσο βρισκόταν σε σχέση με τον επιχειρηματία, και εκεί περνούν τον χρόνο τους όλοι μαζί όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Είναι ένα διώροφο κτίριο, με ξύλινη σκάλα που οδηγεί στους υπόλοιπους χώρους, ενώ γενικότερα όλα τα δωμάτια φαίνεται πως δεν έχουν έντονα χρώματα και κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις. Υπάρχει ολόκληρο δωμάτιο γκαρνταρόμπα για την παρουσιάστρια, πέρα από το μίνιμαλ υπνοδωμάτιό της που μοιράζεται με τον καλό της, ενώ την παράσταση κλέβει το δωμάτιο του μωρού, το οποίο έχει ιδιαίτερη ζωγραφιά στον τοίχο με θέμα την φύση και τα ζώα.

[/OEmbed]

Η καθημερινότητα στο σπίτι τους με το μωρό

Σε ερώτηση για το εάν ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βοηθά με το μωρό την παρουσιάστρια εκείνη είχε απαντήσει με χαμόγελο και με μεγάλη ειλικρίνεια ξαφνιάζοντας τους δημοσιογράφους: «Όχι! Τι να πω ψέματα Βασίλη; Φοβάται κι εκείνος και φοβόταν να το πιάσει όταν ήταν πολύ μωρούλι».