Σε εντελώς διαφορετικό project από όσα έχει κάνει - Αποκάλυψη για την τηλεοπτική επιστροφή της Σπυροπούλου

«Στα σχέδιά της είναι να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε την απόφαση να κάνει ένα βήμα σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της, καθώς έδωσε πρώτη θέση στην οικογένεια και μεγάλη αφοσίωση στον ερχομό του γιού της στον κόσμο, στο μικρό Βλάσση.

Πρόσφατα όμως σε δηλώσεις, που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε γνωστό, πως θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά της και παράλληλα να επιστρέψει στα επαγγελματικά της και στο χώρο της τηλεόρασης (δείτε εδώ).

Σε πρόσφατες δηλώσεις, που έκανε η Ιωάννα Σιαμπάνη στην κάμερα του Fay's Time έκανε μερικές αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Σπυροπούλου.

Oι αποκαλύψεις για την τηλεοπτική επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Την αγαπώ πολύ, της έχω μεγάλη συμπάθεια. Προτιμώ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην παρουσίαση του My Style Rocks. Ήταν πολύ καλή σε αυτό το ρόλο, όπως και σε ό,τι άλλο έχει κάνει στην τηλεόραση. Στα σχέδιά της είναι να επιστρέψει στην τηλεόραση και σε ότι κάνει θα είναι καλή. Πιστεύω, ότι θα κάνει κάτι διαφορετικό και όχι κάτι που την έχουμε συνηθίσει», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Σιαμπάνη.

«Δεν είναι καλή παρουσιάστρια! Ατάλαντοι άνθρωποι διατηρούν θέση στην τηλεόραση»

Με αφορμή κάποιες πρόσφατες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το επαγγελματικό της μέλλον και την ανάγκη της να επιστρέψει στην τηλεόραση, στην εκπομπή Mega Καλημέρα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 14/9 μια μεγάλη συζήτηση μεταξύ παρουσιάστριας και πάνελ με τη Νανά Παλαιτσάκη χωρίς κανέναν ενδοιασμό να την χαρακτηρίζει «όμορφη αλλά όχι καλή παρουσιάστρια».

Τα σχόλια πήραν κι έδωσαν...

«Γιατί θα πρέπει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία είναι μία πάρα πολύ όμορφη κοπέλα, γλυκό κορίτσι, φρέσκια μανούλα, μία γυναίκα που έχει βρει έναν υπέροχο σύζυγο, να βγει στη τηλεόραση; Δεν είναι καλή παρουσιάστρια. Είναι πάρα πολύ όμορφη, αλλά δεν έχει το κομμάτι της παρουσίασης.

«Στο σπίτι μου σπιτάκι μου» απέτυχε. Αυτό που την έκανε να ξαναγυρίσει και να γίνει αγαπητή στον κόσμο, είναι ότι έγινε παίκτρια ριάλιτι και τσαλακώθηκε. Την είδε αλλιώς ο κόσμος που δεν την ήθελε στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Εξαιρετικοί παρουσιαστές και ταλέντα δεν είχαν τύχη μπροστά στις κάμερες γιατί δεν είχαν καλές δημόσιες σχέσεις. Οι δημόσιες σχέσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είπατε ότι είναι πάρα πολύ καλές. Έχουμε δει για πάρα πολλά χρόνια ατάλαντους ανθρώπους να διατηρούν θέση στην τηλεόραση. Αυτό δεν είναι ότι είμαι στην τηλεόραση επειδή είμαι ο πιο έξυπνος, όμορφος, μπριόζος» είπε μεταξύ άλλων η Νανά.

Παλαιτσάκη για Σπυροπούλου: «Δεν είναι καλή παρουσιάστρια! Ατάλαντοι άνθρωποι διατηρούν θέση στην τηλεόραση»