Tyler McBeth: «Η μαμά του...» - Οι αποκαλύψεις του συζύγου του Κασσελάκη για την ζωή και τα επόμενα βήματά τους

"Είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς..."

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Tyler McBeth: «Η μαμά του...» - Οι αποκαλύψεις του συζύγου του Κασσελάκη για την ζωή και τα επόμενα βήματά τους

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Tyler McBeth, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού , "Star", και ανέφερε κάποια από τα επόμενα σχέδια που οργανώνουν ως ζευγάρι (δείτε εδώ ποιος είναι ο σύζυγος του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ).

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler Mcbeth;

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος (για την εκλογή του Στέφανου)! Αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εμάς, είναι ένα νέο ταξίδι, είναι εξαιρετικό σενάριο, που πρέπει να αποδείξουμε στη χώρα, ότι μπορούμε να προσφέρουμε και όλα όσα μπορούμε να κάνουμε για την ίδια τη χώρα», δήλωσε αρχικά ο Tyler.

Συνέχισε εξηγώντας, πως «Σίγουρα είναι το νέο μας σπίτι μαζί. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στην Ελλάδα για το ιατρικό επάγγελμα. Έχω σπουδάσει πολλά χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, έχω μεγάλη εμπειρία από τις Ηνωμένες Πολιτείες, που θα φέρω στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα, που θέλω να προσφέρω και με το πέρασμα του χρόνου θα προσδιορίσουμε τι ακριβώς θα είναι αυτά, και είμαι ενθουσιασμένος να ασχοληθώ με αυτό τις ερχόμενες εβδομάδες». Την πρώτη εβδομάδα έγιναν πολλά, ήταν διασκεδαστικό, ήταν εντυπωσιακό», τόνισε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό.

Τέλος, «Βλέπουμε πάντα τους γονείς του συχνά, η μαμά του γύρισε νωρίς πίσω, επειδή είχε δουλεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ναι, είχαμε ένα πολύ ωραίο δείπνο μαζί, τους δείξαμε την Ακρόπολη, ήταν εδώ μόνο για δύο μέρες», υπογράμμισε περιγράφοντας τη σχέση του με τους γονείς του νέου προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Θοδωρή και Λία Κασσελάκη.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Tyler έχει αποφασίσει να αφήσει τη ζωή του στην Αμερική και να κάνει μία νέα αρχή στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη στην Ελλάδα. Έχει πολλές φορές μιλήσει για τη στήριξη που δείχνει στο πρόσωπο του συντρόφου του. Παράλληλα, έχει τοποθετηθεί πλήρη εμπιστοσύνη στο όραμα του πολιτικού για την Ελλάδα.

Δείτε εδώ το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Tyler McBeth στο Star: