«Καταστράφηκα δύο φορές οικονομικά...» - Όλα όσα αποκάλυψε η Πέμη Ζούνη για την καριέρα και την προσωπική της ζωή

Δεν την «αγγίζει» ο χρόνος

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Πέμη Ζούνη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο με αφορμή την έναρξη της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Έρωτας φυγάς» (δείτε τα αποθεωτικά σχόλια για την ηθοποιό στο twitter) στο OPEN.

Όλα όσα αποκάλυψε η Πέμη Ζούνη

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε, την καλλιτεχνική της πορεία τον χρόνο και την νεότητα και αποκαλύπτει άγνωστές πτυχές για της ζωής της.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ 1

Ο χρόνος σας αγχώνει;

Ήλπιζα πάντα ότι ο χρόνος θα μου φερθεί ευγενικά και θεωρώ ότι μου φέρεται καλά. Κάποια στιγμή πέρασα από τον καθρέφτη και είπα «ποια είναι αυτή;». Κατορθώνω όμως να μένω γενναία ή… δειλή. Παρόλα αυτά θέλει κουράγιο! Το συζήταγα αυτό από μικρή, όμως τώρα το βιώνω.

Έχετε περάσει από τις χρυσές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης. Κάνατε περιουσία;

Όχι, δεν έκανα περιουσία. Είμαι καλά αλλά δεν έκανα κομπόδεμα, γιατί δύο στιγμές της ζωής μου έχασα ό,τι είχα μαζέψει. Καταστράφηκα δύο φορές οικονομικά. Από ατυχία; Από λάθος επιλογές; Ξανάρχισα από την αρχή γιατί ή το ξεχνάς ή συνεχίζεις. Ήταν ένα σοκ για μένα αυτό. Όταν μου συνέβη λέω θα πάθω εγκεφαλικό; Όχι! Το ξεχνάς και προχωράς!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ 2

Μετρώντας πλέον αρκετές δεκαετίες καλλιτεχνικής πορείας, αισθάνεστε ότι είστε συμπαθής στον χώρο;

Έχω εισπράξει σεβασμό, πράγμα σπουδαίο. Έχω εισπράξει αγάπη, ακόμα σπουδαιότερο. Δεν έχω συγκρουστεί ποτέ με ανθρώπους στη δουλειά, πράγμα σπάνιο. Άρα είμαι πιο τυχερή από το να είμαι απλά συμπαθής. Και ναι, ανταγωνισμό έχω νιώσει μια-δυο φορές, από άντρες. Το βρίσκω πολύ χαριτωμένο.

Η Εξομολόγηση της για το οικονομικό της πρόβλημα

Η Πέμη Ζούνη, στις 13/6 είχε μιλήσει στην εκπομπή και την παρέα του Στούντιο 4 για τη σχέση της με τα λεφτά καθ’ όλη τη διάρκεια της καλλιτεχνικής της πορείας, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν χρόνια.

«Είχα πάντα καλή σχέση με τα λεφτά. Δηλαδή δεν είχα; Δεν πειράζει! Είχα; Α, τι ωραία! Φεύγανε; Καλά! Είχα καλή σχέση και πέρασαν πολλά λεφτά από τα χέρια μου. Και πέρασαν λεφτά και έχασα λεφτά και το διέγραψα που έχασα μεγάλα ποσά εν μια νυκτί. Έβαλα ένα χ για να μην πάθω εγκεφαλικό».

«Έχασα εν μια νυκτί όσα χρήματα είχα μαζέψει! Ότι χρήματα είχα μαζέψει μέχρι τότε, μέχρι το 2000», πρόσθεσε και κατέληξε: «Για ταξίδια δεν είχα πολύ καιρό, αλλά όταν ήθελα να πάρω κουρτίνες για παράδειγμα στο σπίτι… θα έπαιρνα όποια ήταν ακριβή! Αυτό ήταν ένα χαϊλίκι μου και δεν έμπαινε στη διαδικασία να κάνω έρευνα αγοράς. Αυτό που ερωτευόμουν δηλαδή το έπαιρνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέμη Ζούνη: «Πόνταρα ότι θα...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη της ηθοποιού για τη σειρά "Έρωτας Φυγάς"

Έρωτας Φυγάς (24/10): «Αν δεν αλλάξεις μυαλά, σ’ αυτό το σπίτι δεν πρόκειται να μπεις ποτέ ξανά» - Καθηλωτικές οι εξελίξεις της σειράς του OPEN

Έρωτας Φυγάς: «Θέλεις ακόμα να γίνεις γυναίκα μου;» - Γάμος "σκάνδαλο" ανακοινώνεται πριν την καταστροφή

Έρωτας Φυγάς (12/10): Μάρκος και Αλεξάνδρα ετοιμάζονται να το σκάσουν με τα παιδιά - Σύμμαχος τους η Μαργέτα

Έρωτας Φυγάς - αποκλειστικό ρεπορτάζ: Ο Μάρκος απάγει τον Γιωργάκη

Έρωτας Φυγάς (10/10): «Αυτή πυροβόλησε την Αλεξάνδρα! Θα σας κάνω να το μετανιώσετε πικρά»

Έρωτας Φυγάς: «Η Ευγενία την πυροβόλησε! Αυτή είναι η αλήθεια» - Μαργέτα και Αλεξάνδρα δίνουν τα χέρια

Έρωτας Φυγάς (6/10): Στη φόρα το σκοτεινό παρελθόν της Ουρανίας - «Να σας συστήσω...»

Έρωτας Φυγάς (3/10): Ο Στρατής από κατηγορούμενος για τον φόνο του μπράβου αναδεικνύεται σε ήρωα της περιοχής

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα παλεύει ξανά για την ζωή της - Η Ευγενία θέλει να την ξεφορτωθεί