«Στενοχωρήθηκα για την....» - Η Κάκκαβα απαντάει πρώτη φορά σε Μαριάντα Πιερίδη & Τριαντάφυλλο

«Ο Γρηγόρης δεν θέλει να βλέπει τη γυναίκα του να στενοχωριέται»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Η Ναταλί Κάκκαβα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, απάντησε για πρώτη φορά τόσο για την συνεργασία της με το OPEN, όσο και στις αιχμηρές δηλώσεις που είχε κάνει τόσο ο Τριαντάφυλλος όσο και η Μαριάντα Πιερίδη σχετικά με την είσοδο της στην ομάδα της εκπομπής τους - δείτε ακριβώς τι είχε συμβεί.

Οι δηλώσεις της Ναταλί Κάκκαβα

«Στο τρέιλερ του Open δεν μπορώ να είμαι, γιατί έχω τον περιορισμό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Έχω κάνει μια όμορφη επικοινωνία και συναντήσεις με τη διοίκηση του Open. Η διάθεση και των δύο πλευρών είναι να έχουμε μία πρωινή συνεργασία. Λέω ναι στην πρωινή εκπομπή του σαββατοκύριακου, εύχομαι να είμαι μέρος της ομάδας. Δεν έχει γίνει καμία υπογραφή, δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Σχετικά με τις δηλώσεις Πιερίδη & Ντάφυ που είχαν προκαλέσει μεγάλο ντόρο, είπε: «Στενοχωρήθηκα για την υποψία και μόνο του Τριαντάφυλλου ότι εγώ θα είχα σκοπό να πάρω οποιοδήποτε ρόλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν θέλει να βλέπει τη γυναίκα του να στενοχωριέται, στενοχωρήθηκε κι εκείνος».

«Ο κεντρικός ρόλος της ζωής μου είναι η μαμά και η σύζυγος. Δεν διαπραγματεύομαι ότι είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή των αντρών μου. Δεν είμαι γκρινιάρα, είμαι παραπονιάρα», συμπλήρωσε για την οικογένεια της.

Τι είχε πει ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Στην εκπομπή λοιπόν Super Κατερίνα, είχαν παίξει στις 12/9 το θέμα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να παίρνει θέση και να απαντάει πως δεν έχει τεθεί κανένα θέμα για κεντρική παρουσιάστρια δικαιολογώντας την αντίδραση τους μιλώντας για τηλεοπτική απειρία.

«Δεν έχει τεθεί πρώτο όνομα ποτέ. Με στενοχωρεί, νομίζω ότι είναι μία τηλεοπτική απειρία γιατί πολύ έξυπνα η δημοσιογράφος ρώτησε αν θα είναι κεντρική - που επαναλαμβάνω ποτέ δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα - κι αντί να το προσπεράσουν με τρόπο, είπαν "να κάτσει σπίτι της"», απάντησε χαρακτηριστικά.