«Προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα, με άγγιξε...» - Η απάντηση του Βαγγέλη Κακουριώτη για την επίθεση που δέχτηκε από θαυμάστρια

«Δέχομαι τη συγγνώμη της»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα, με άγγιξε...» - Η απάντηση του Βαγγέλη Κακουριώτη για την επίθεση που δέχτηκε από θαυμάστρια

Για την επίθεση που δέχτηκε πριν από μερικές μέρες από μια κοπέλα, την ώρα που βρισκόταν στην πίστα και τραγουδούσε, μίλησε ο Βαγγέλης Κακουριώτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη δίνοντας τη δική του απάντηση.

Όλα όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Κακουριώτης για την «επίθεση» πάνω στη σκηνή

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, γιατί τα σχόλια που είδα από κάτω, οι τοποθετήσεις του κοινού ήταν πολύ σωστές. Με υποστήριξαν και ότι είπαν όντως ήταν πολύ σωστό και τους ευχαριστώ πολύ. Όσο για το βίντεο, υπάρχουν πολλές πλευρές που φαίνεται τι ακριβώς γίνεται. Είχαμε όλοι αρκετό άγχος, γιατί ήταν η πρώτη εμφάνιση με νέο πρόγραμμα. Ο κόσμος περνούσε όμορφα. Ήταν μια υπέροχη βραδιά.

Ξαφνικά μια κυρία ανεβαίνει στην πίστα, καταλαβαίνω ότι είναι μεθυσμένη. Προσπάθησα να το κρατήσω σε ένα κόσμιο επίπεδο και θεωρώ ότι το κατάφερα. Προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα, με άγγιξε… Κι εγώ έχω θέμα με το άγγιγμα, γιατί δεν θέλω να με ακουμπάνε, αν δεν τον ξέρω τον άλλον. Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με μια κατάσταση που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο όπως η δική σου, στα όρια της πραγματικότητας, εγώ εργαζόμουν εκείνη την ώρα…», είπε ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής κατέληξε λέγοντας: «Δέχομαι τη συγγνώμη της κοπέλας. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο».

Δείτε επίσης το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το συμβάν.

Οι δηλώσεις της γυναίκας που

Η εκπομπή Super Κατερίνα επικοινώνησε με τη συγκεκριμένη κυρία, η οποία εξήγησε τι συνέβη, ζητώντας συγγνώμη.

«Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα, εγώ πήγα μόνο για ένα πάρτι φίλου μου, πρώτη φορά στη ζωή μου πήγα στα μπουζούκια... ένα ποτό, δύο ποτά και μετά βρέθηκα στη σκηνή με τον τραγουδιστή. Δεν κατάλαβα τίποτα.

Εγώ μπορώ να πω, χίλια συγγνώμη, εγώ έκανα ένα μεγάλο show, εγώ πήγα στα μπουζούκια για να κάνω πάρτι. Πάρα πολύς κόσμος μου λέει εσύ έκανες μ@λ@κί@ και εγώ μπορώ να πω μόνο χίλια συγγνώμη και ότι πήγα να κάνω πάρτι». είπε η γυναίκα.