«Είναι όλο λάθος!» - Η έκρηξη της Ελεονώρας Μελέτη με την κόντρα Σολωμού, Μπάρκα & Mente Fuerte

«Μας καταπίνει και είναι γύρω μας»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι όλο λάθος!» - Η έκρηξη της Ελεονώρας Μελέτη με την κόντρα Σολωμού, Μπάρκα & Mente Fuerte

Μια πρόσφατη δήλωση της Μαρίας Σολωμού περί πλαστικών και ηλικίας στο podcast, που κάνει αποτέλεσε αφορμή να ανοίξει ο ασκός του εώλου και να γίνουν πολλά σχόλια από τη Δανάη Μπάρκα και το Mente Fuerte.

Από τη μεριά της η Δανάη Μπάρκα σχολίασε τη δήλωση της Σολωμού και εκείνη ήταν μάλιστα, που έβαλε στη μέση το γνωστό τράπερ, τονίζοντας πως είναι σύντροφος της ηθοποιού (δείτε εδώ).

Μία από τις εκπομπές, που σχολίασε την εν λόγω ''κόντρα'' ήταν και το Mega Καλημέρα την Πέμπτη 28/9 με την Ελεονώρα Μελέτη να παίρνει θέση εκφράζοντας και εκείνη τη γνώμη της.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για τη διαφωνία Σολωμού - Mente Fuerte - Μπάρκα

«Εγώ θεωρώ, ότι όλο αυτό που έχει γίνει είναι όλο λάθος. Είναι από την αρχή μέχρι το τέλος ένα λάθος. Έχουμε μια Μαρία Σολωμού, η οποία είπε τη γνώμη της για κάτι θίγοντας ένα κοινωνικό φαινόμενο και αντί να εστιάσουμε στο κοινωνικό φαινόμενο, σχολιάζουμε τι είπε η Μαρία, τι είπε η Δανάη για τη Μαρία, τι είπε ο Mente Fuerte για τη Δανάη, τι είπε ο ένας για τον άλλο.

Είναι όλο λάθος και έχουμε αφήσει ένα κοινωνικό φαινόμενο, το οποίο το έθιξε η Μαρία Σολωμού με ζήλο και πάθος, μερικές φορές με χαρακτηρισμούς, που όπως είπαμε εμείς τους σχολιάσαμε υπερβολικούς, το οποίο φαινόμενο όμως παιδιά το προσπερνάμε, ενώ μας καταπίνει και είναι γύρω μας. Και τι είναι αυτό; Μία γυναίκα, που απορρίπτει συνεχώς τον εαυτό της», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Τι είχε πει στην εκπομπή της την ίδια μέρα

Νωρίτερα, η Δανάη Μπάρκα μέσω της εκπομπής της, με αφορμή ένα ρεπορτάζ σχετικά με την κριτική επιτροπή και τους καθηγητές του νέου talent show "Fame Story", μίλησε για το ζήτημα που έχει προκύψει με την ηθοποιό.

"Ε βέβαια. Καλά τώρα και εσύ, μη μου ξίνεις πληγές", ήταν η πρώτη απάντηση της παρουσιάστριας. "Μην αρχίσουμε τώρα τα ερώτηση- απάντηση. Εκτός του ότι ποτέ δεν έχουμε πει κάτι κακό για τη Μαρία. Δηλαδή 15 φορές έχουμε παίξει τη Μαρία Σολωμού, συνεντεύξεις, αποσπάσματα από τα podcast, την έχομε εκθειάσει. Και μία φορά που διαφωνήσαμε στον τρόπο που είπε κάτι, ή στο ότι μας έκανε εντύπωση, ότι ένας πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος σχολίασε κάτι. Στη μία φορά που διαφωνήσαμε με έναν άνθρωπο πέσανε να μας φάνε", εξήγησε φανερά ταραγμένη η Δανάη Μπάρκα. "Και δεν πέσανε όλοι, ένας άνθρωπος έπεσε", συνέχισε υπονοώντας το σύντροφο της ηθοποιού.

"Μα ρε παιδί μου, τις άλλες δέκα φορές που εκθειάζουμε έναν άνθρωπο και λέμε πόσο θαυμάζουμε το μυαλό της, πως όταν παίζουμε συνεντεύξεις, μας αρέσουν οι συνεντεύξεις της", είπε και κατέληξε, ότι "δέκα φορές την έχουμε εκθειάσει τη γυναίκα, μία φορά που κάπου διαφωνήσαμε, ξαφνικά έγινε ντόρος". "Και ξαφνικά έγινε ένας ντόρος για bullying. Ποιό bullying; Bullying είναι να διαφωνείς με μία τοποθέτηση, ή με τον τρόπο μίας τοποθέτησης;", τόνισε η παρουσιάστρια. "Τη Μαρία όχι μόνο την αγαπάμε και την έχουμε εκθειάσει πάρα πολλές φορές", υπογράμμισε, αλλά και πως "Ο καθένας είναι ωραίο να έχει τη γνώμη του, οποιοσδήποτε άνθρωπος".