«Έχω ακόμα σωληνάκι! Μπορεί μέχρι και να πεθάνεις» - Η αποκάλυψη του Μικρούτσικου για το χειρουργείο που έκανε χθες 27/9

Η αποκάλυψη για την υγεία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχω ακόμα σωληνάκι! Μπορεί μέχρι και να πεθάνεις» - Η αποκάλυψη του Μικρούτσικου για το χειρουργείο που έκανε χθες 27/9

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα επέστρεψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Το τελευταίο διάστημα ο παρουσιαστής έχει ανησυχήσει τους τηλεθεατές, καθώς εκτός του ότι έλειπε όλη την περασμένη εβδομάδα (δείτε τι είχε συμβεί) και χθες 27/9 δεν ήταν στο πλατό.

Σήμερα 28/9 αφού γύρισε στη θέση του, αποκάλυψε πως έκανε ένα χειρουργείο πολύ σημαντικό, καθώς αν καθυστερούσε μπορεί να είχε μεγάλο πρόβλημα με την υγεία του.

Μάλιστα, ευχαρίστησε την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς ήταν εκείνη που με τα λόγια της τον έπεισε να πάει άμεσα στο νοσοκομείο να το κοιτάξει.

Η αποκάλυψη του Μικρούτσικου για το χειρουργείο

«Κατερίνα το λέω αλήθεια, θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά γιατί έβγαλα μία κύστη και την εγχείρησα χθες. Έχω ακόμα σωληνάκι και θα κάνω αύριο αλλαγές. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, να σταθώ, να κάτσω. Το θέμα είναι ότι περίμενα να ωριμάσει και να σπάσει μόνο του. Με πήρες τηλέφωνο έχοντας μία προσωπική σου ιστορία και μου είπες ότι μπορεί να πάθεις μέχρι σηψαιμία και να πεθάνεις.

«Αυτό με ταρακούνησε και πήγα απευθείας στο Ιπποκράτειο. Όταν το είδε ο γιατρός μου λέει καλά είσαι τρελός; Του είπα Σπύρο είσαι ο Καινούργιος; Γιατί μου το είπε η Κατερίνα. Σου χρωστώ τη ζωή μου και σου δίνω ένα χαρτί ανοχής. Την επόμενη φορά που θέλω να σου πω κάτι, θα σου πω σωτήρα μου», εξομολογήθηκε.

Τι είχε συμβεί στο παρελθόν με την υγεία του

Για την κατάσταση του είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στο Χαμογέλα και Πάλι: «Αυτή τη στιγμή δίνω μάχη να ανανήψω, θα βάλω το οξυγονάκι μου, ξαναπέρασα από τη στενωπό, θέλω να φροντίσω την υγεία μου και την καθαρότητα του μυαλού μου».

O Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύτηκε ύστερα από δύσπνοια που αισθάνθηκε, η οποία εν τέλει οφειλόταν στο γεγονός πως κάποιο μικρόβιο είχε επηρεάσει τον οργανισμό του και συγκεκριμένα τους πνεύμονές του.

Στο πλευρό του όπως είναι φυσικό, ήταν κάθε ώρα και λεπτό η σύντροφος του Έλενα. Επικοινωνούσε με όλους, ενώ μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του. Ήταν λοιπόν ένα από τα πρόσωπα που θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια.