«Ξαπλώσαμε και δεν κάναμε τίποτα από το άγχος μου» - Η αποκάλυψη για την πρώτη ερωτική εμπειρία του Κωνσταντίνου Βασάλου

Τα ευτράπελα που έχει ζήσει με πρώην του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ξαπλώσαμε και δεν κάναμε τίποτα από το άγχος μου» - Η  αποκάλυψη για την πρώτη ερωτική εμπειρία του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραχώρησε συνέντευξη στο pod.gr και στη Δάφνη Καραβοκύρη με τη θεματική να σχετίζεται γύρω από το sex με τον Βασάλο να είναι ο πρώτος καλεσμένος της δημοσιογράφου.

Μέσα στα 55 λεπτά, που διήρκησε το podcast έγιναν γνωστές μερικές από τις εμπειρίες του Βασάλου με πρώην συντρόφους και κοπέλες, που είχε κάνοντας γνωστό μάλιστα ποια ήταν και η πρώτη του σεξουαλική επαφή.

Δεν ήταν λίγες οι φορές, που είδαμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έρχεται σε δύσκολη θέση και κοκκινίζει περιγράφοντας μερικές από τις ερωτικές εμπειρίες του, που ξεκίνησαν στα 17 του χρόνια, όπως αποκάλυψε (δείτε εδώ την ερωτική πρόταση, που δέχτηκε από τηλεοπτικό δικηγόρο).

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου για την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία

«Ο παιδικός μου έρωτας στα 19 έγινε σχέσηn κάναμε σχέση. Βρήκα το θάρρος σε κάτι διακοπές, της το λέω και μου λέει και εγώ σε γούσταρα. Σκέψου ξαπλώσαμε μαζί στην 5ημερη και δεν κάναμε τίποτα από το άγχος μου. Στα 19, λοιπόν ήρθε η στιγμή να κάνουμε σχέση με τον παιδικό μου έρωτα, που κράτησε μόνο τρεις μήνες βέβαια γιατί με παράτησε μετά. Άργησα να μπω στον στίβο. Ήμουν μεγάλος ήδη έκανα πρώτη φορά στα 17 μου στην κατάληψη του σχολείου, πήγαμε στο αμφιθέατρο», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Εγώ απλά αυνανίστηκα! Έγινε σεξ στο survivor all star»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε ''σπάσει'' τη σιωπή του στη συνέντευξη, που παραχώρησε στην εκπομπή του πολύ καλού του φίλου, Fipster στο Υoutube, η οποία ανέβηκε την Τετάρτη 28/6 με τις περισσότερες δηλώσεις να προκαλούν αίσθηση.

«Έκανα σεξ πολύ μεγάλος 18 χρονών βασικά. Πρέπει να ήμουνα δύο μήνες πριν κλείσω τα 18. Την πρώτη μου φορά είπα τι βλακεία είναι αυτό δεν πάω να αυνανιστώ μόνος μου. Είπα κάτσε να το ξανά προσπαθήσω και πάλι δε μ’ άρεσε πέρασε ένας μήνας για να μ' αρέσει.

Δεν έγινε σεξ το φετινό survivor!», είπε χαρακτηριστικά και όταν τον ρώτησε ο Φίλιππος αν έκανε ο Σάκης με τη Μαριαλένα απάντησε «A ναι έγινε. Δεν θα έκανε το ζευγάρι σεξ, πήγαμε τόσα ταξίδια άμα δεν κάνανε θα υπήρχε πρόβλημα. Εγώ δεν έκανα απλά αυνανίστηκα. Άκου εκεί πέρα οι ορμόνες Είναι σε καταστολή επειδή δεν τρώμε. Οι συνθήκες είναι και δύσκολες γενικά αϋπνία.

Προσπαθούσα να κρατάω την τεστοστερόνη μου σταθερή, οπότε είπα στον εαυτό μου, ότι πρέπει να κάνεις με το ζόρι έστω κι αυτό. Σκεφτόμουνα διάφορα. Ωραίο βίντεο αυτό τι σκεφτόταν ο Κωσταντίνος όταν τον έπαιζε», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.