«Η τύπισσα μου έστειλε συγγνώμη» - Το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο δημόσιος τσακωμός

«Έχω μπει στο προφίλ της και βλέπω...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Η τύπισσα μου έστειλε συγγνώμη» - Το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο δημόσιος τσακωμός

Την Πέμπτη (28/9) προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Εβελίνας Νικόλιζα στην κάμερα του Happy Day με την ίδια να καταθέτει, πως πολύ συχνά γίνεται δέκτης αρνητικών - τοξικών σχολίων στα social media, που διαχειρίζεται.

«Σε κάποιο site όχι, αλλά σε σχόλια ναι! Τον πρώτο καιρό δεν το αντιμετώπιζα, στεναχωριόμουν λίγο και έλεγα μην απαντήσεις αλλά από ένα σημείο και μετά έλεγα το καλύτερο, που έχεις να κάνεις είναι να γίνεις καθρέφτης σου», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Δείτε επίσης: «150 κιλά αυτή 200 εσύ όπως καταλαβαίνεις...» - Το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε η Εβελίνα Νικόλιζα και η Μπέσσυ Αργυράκη

Στη συνέχεια, αφού προβλήθηκε το βίντεο το λόγο πήρε η παρουσιάστρια με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να εξιστορεί μια δική της εμπειρία από γυναίκα, που της είχε κάνει ένα πολύ άσχημο σχόλιο σε φωτογραφία της στο instagram.

Εν ολίγοις, η Τσιμτσιλή θέλησε να ξεκαθαρίσει, πως ως δημόσια πρόσωπα πάντα θα ακούσουν και κακές κριτικές, ωστόσο όταν αυτές ξεφεύγουν θέλει να παίρνει θέση και να βάζει τον πομπό στη θέση του.

Το άγνωστο περιστατικό με σχόλιο που δέχτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στα social media

«Μου έχει τύχει μία να μου γράψει κάτι πολύ χυδαίο. Έχω μπει στο προφίλ της και βλέπω παιδιά, ότι είναι δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, γιατί το γράφει και της γράφω κι εγώ ανοιχτά: “Πόσο λυπηρό, μια δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που εκπαιδεύει ψυχές και μικρά παιδιά, να έχει έναν τόσο χυδαίο τρόπο, ντρέπομαι πραγματικά”. Η τύπισσα, μου έστειλε συγγνώμη, μου ζήτησε...», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.