Κόντρα δίχως τέλος - Η νέα αποστομωτική απάντηση του Μente Fuerte στη Δανάη Μπάρκα

Όλα ξεκίνησαν από τη Μαρία Σολωμού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κόντρα δίχως τέλος - Η νέα αποστομωτική απάντηση του Μente Fuerte στη Δανάη Μπάρκα

Ο κακός χαμός θα λέγαμε, πως έχει συμβεί μετά την τοποθέτηση της Μαρίας Σολωμού στο podcast, που η ίδια κάνει, όταν πήρε το λόγο και είπε τη γνώμη της σχετικά με την επιλογή μικρών κοριτσιών να κάνουν αισθητικές επεμβάσεις.

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπαρκα απάντησε στο σχόλιο της Σολωμού κρίνοντας τις επιλογές της ηθοποιού παράλληλα με τη σχέση της με τον Mente Fuerte με τον τελευταίο να ξεσπάει δημόσια (δείτε εδώ).

Το παραπάνω θέμα σχολιάστηκε από εκπομπές και παρουσιαστές με τον τράπερ να παρακολουθεί το σάλο, κάνοντας μία νέα ανάρτηση την Πέμπτη (28/9) δίνοντας τέλος στην όλη κόντρα!

To νέο insta story του Mente Fuerte μετά την κόντρα με τη Δανάη Μπάρκα

«Η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση σε έναν ηλίθιο», έγραψε ο Mente Fuerte.

Η πιο πρόσφατη τοποθέτηση της Μπάρκα

Η παρουσιάστρια με αφορμή ένα ρεπορτάζ σχετικά με την κριτική επιτροπή και τους καθηγητές του νέου talent show "Fame Story", μίλησε εκ νέου για το ζήτημα που έχει προκύψει με την ηθοποιό.

Η Μαρία Σολωμού, όπως ανέφερε και το ρεπορτάζ θα είναι δασκάλα υποκριτικής στη μουσική ακαδημία. Η παρουσιάστρια δήλωσε, πως της αρέσει όλη η κριτική επιτρόπη, τότε ο Άρης Καβατζίκης τη ρώτησε εκ νέου, αν όντως της αρέσουν όλοι, και μετά της μίλησε συγκεκριμένα για την ηθοποιό.

"Ε βέβαια. Καλά τώρα και εσύ, μη μου ξίνεις πληγές", ήταν η πρώτη απάντηση της παρουσιάστριας. "Μην αρχίσουμε τώρα τα ερώτηση- απάντηση. Εκτός του ότι ποτέ δεν έχουμε πει κάτι κακό για τη Μαρία. Δηλαδή 15 φορές έχουμε παίξει τη Μαρία Σολωμού, συνεντεύξεις, αποσπάσματα από τα podcast, την έχομε εκθειάσει. Και μία φορά που διαφωνήσαμε στον τρόπο που είπε κάτι, ή στο ότι μας έκανε εντύπωση, ότι ένας πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος σχολίασε κάτι. Στη μία φορά που διαφωνήσαμε με έναν άνθρωπο πέσανε να μας φάνε", εξήγησε φανερά ταραγμένη η Δανάη Μπάρκα. "Και δεν πέσανε όλοι, ένας άνθρωπος έπεσε", συνέχισε υπονοώντας το σύντροφο της ηθοποιού Mente Fuerte (δείτε εδώ τι είπε ο τράπερ για την παρουσιάστρια).

"Μα ρε παιδί μου, τις άλλες δέκα φορές που εκθειάζουμε έναν άνθρωπο και λέμε πόσο θαυμάζουμε το μυαλό της, πως όταν παίζουμε συνεντεύξεις, μας αρέσουν οι συνεντεύξεις της", είπε και κατέληξε, ότι "δέκα φορές την έχουμε εκθειάσει τη γυναίκα, μία φορά που κάπου διαφωνήσαμε, ξαφνικά έγινε ντόρος". "Και ξαφνικά έγινε ένας ντόρος για bullying. Ποιό bullying; Bullying είναι να διαφωνείς με μία τοποθέτηση, ή με τον τρόπο μίας τοποθέτησης;", τόνισε η παρουσιάστρια. "Τη Μαρία όχι μόνο την αγαπάμε και την έχουμε εκθειάσει πάρα πολλές φορές", υπογράμμισε, αλλά και πως "Ο καθένας είναι ωραίο να έχει τη γνώμη του, οποιοσδήποτε άνθρωπος".

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα: