Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Σούρας έπειτα από ατύχημα

Φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο που νοσηλεύεται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Δημήτρης Σούρας έπειτα από ατύχημα που είχε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί με σοβαρό τραυματισμό που απαιτούσε την ειδική φροντίδα των γιατρών.

Στο προσωπικό του προφίλ στο facebook μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο που νοσηλεύεται.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σούρα

«Το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον. Βροχή, πέσιμο, ελαφρύ κάταγμα ισχίου. Αντέχουμε όμως!» έγραψε ο γνωστός ψυχίατρος στην λεζάντα της ανάρτηση του με τους followers του να του εύχονται περαστικά.

Δείτε επίσης: «Είπε ''κα...'' και πέθανε...» - Η σοκαριστική στιγμή που ο Σούρας άκουσε τη Μάρθα Καραγιάννη να ξεψυχάει

Δημήτρης Σούρας νοσοκομείο

Το βιογραφικό του

Ο Δημήτριος Σούρας του Γεωργίου γεννήθηκε το 1952 στον Βόλο όπου παρέμεινε μέχρι τα 18 του χρόνια. Στην συνέχεια σπούδασε στην Ιατρική Σχολή και εξειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική σε διάφορα νοσοκομεία των Αθηνών και του εξωτερικού (Ιταλία, Γαλλία, Αμερική).

Εργάζεται ως ιδιώτης ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής τα τελευταία 20 χρόνια, είναι Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Metropolitan" και Υπεύθυνος Ψυχίατρος του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου σε θέματα προ και μεταμοσχευτικού ελέγχου.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Μαρούδα και έχει μια κόρη, την Νίκη.