Πατέρας για πρώτη φορά ο Απόστολος Ρουβάς - Γέννησε η σύντροφός του

Ήρθε στον κόσμο το παιδάκι τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πατέρας για πρώτη φορά ο Απόστολος Ρουβάς - Γέννησε η σύντροφός του

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε πριν από μερικές ημέρες ο Απόστολος Ρουβάς, καθώς η σύντροφος του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτα τους (δείτε το σπίτι τους στην Θεσσαλονίκη).

Την είδηση έκανε γνωστή η εκπομπή Fays Time σήμερα Πέμπτη 28/9!

«Γέννησε προχθές με καισαρική τομή. Ένας αγόραρος 3.370 γραμμάρια. Να τους ζήσει», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Τα τρυφερά λόγια του Απόστολου Ρουβά πριν γίνει μπαμπάς

«Είναι υπέροχο. Από την πρώτη στιγμή που το έμαθα νιώθω φανταστικά. Νιώθω πάρα πολύ έτοιμος!», είπε αρχικά για το μωράκι του (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες της συντρόφου του στα μπουζούκια με φουσκωμένη κοιλίτσα).

«Δεν έχει περάσει από την σκέψη μας ο γάμος, θα το δούμε όταν έρθει η στιγμή. Φύλο ξέρουμε αλλά δεν θα το μοιραστούμε ακόμα, ενδεχομένως να το αποκαλύψουμε κάποια στιγμή», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τον αδερφό του, είπε: «Με τον Σάκη έχουμε 5 χρόνια διαφορά, δεν μπορείς να μας συγκρίνεις, ζωηρός ή μη. Σίγουρα και αυτός έχει κάνει τις ζημιές του. Ο Σάκης ως μεγαλύτερος αδερφός μας πρόσεχε, μας φρόντιζε»

«Θα επέστρεφα τηλεοπτικά, ευχάριστα θα το έκαναν. Μου αρέσει η αλληλεπίδραση με τον κόσμο και η αμεσότητα», αποκάλυψε για τα επαγγελματικά του.