Φιλιά στο λαιμό, χάδια και αγκαλιές: Τα τρυφερά τετ - α - τετ Σαντικάι & Νάργες στα μπουζούκια

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το Romeo

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Πριν από λίγες ημέρες η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους, ο οποίος πήρε μετά από κοινή τους απόφαση το όνομα, Αλέξανδρος (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο).

Το Σαββατοκύριακο, που μεσολάβησε από τα βαφτίσια λοιπόν το ζευγάρι έκανε και μία βραδινή έξοδο στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο Romeo με τον φακό του Youweekly.gr να τους απαθανατίζει αποκλειστικά.

Οι τρυφερές στιγμές της Λάουρα Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι στα μπουζούκια

Full in love θα λέγαμε, πως είναι ο τραγουδιστής με τη ραδιοφωνική παραγωγό, καθώς όλο το βράδυ το πέρασαν αγκαλιά σε έναν καναπέ με χάδια, τα φιλιά και τρυφερά τετ α τετ να μην έχουν τέλος.

Νάργες - Σαντικάι

Νάργες - Σαντικάι - Μπουζούκια

Οι πρώτες δηλώσεις Ναργες και Σαντικάι μετά την βάφτιση του γιου τους

Σε δηλώσεις, που έκανε το ζευγάρι μετά το μυστήριο, στην κάμερα του Mega Καλημέρα, αποκάλυψε το πως αποφάσισε να δώσει στον μονάκριβο γιο τους τον όνομα «Αλέξανδρος», το πως έχει αλλάξει η ζωή τους μετά τον ερχομό του αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού στη ζωή τους.

«Αλέξανδρος. Μόλις τον βαφτίσαμε. Ήταν μια στιγμή πολύ συγκινητική. Εγώ έκλαψα και το παιδί μου έκλαψε. Ήταν πολύ συγκινητικό. Το όνομα μας άρεσε απλά πάρα πολύ. Ξέραμε πως θα ονομάσουμε έτσι το παιδί μας από την δεύτερη βδομάδα που τα φτιάξαμε» ανέφερε η Λάουρα Νάργες.

Από την πλευρά του, τρισευτυχισμένος, ο Χρήστος Σαντικάι εξέφρασε την επιθυμία του, όχι για ένα αλλά για δύο ακόμη παιδιά. «Ονειρευόμαστε τρία παιδιά, αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο Θεός».