«Δε μπορώ να το δεχτώ αυτό!» - Σε μεγάλη ένταση η Φαίη Σκορδά λίγο πριν την κηδεία της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

Το ξεκαθάρισμα της για το αν θα στείλει κάμερες η εκπομπή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε μπορώ να το δεχτώ αυτό!» - Σε μεγάλη ένταση η Φαίη Σκορδά λίγο πριν την κηδεία της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

Το τραγικό παιχνίδι, που έπαιξε η μοίρα στο Γιώργο Αγγελόπουλο έχει συγκλονίσει το κοινό του και πρόσωπα από την ελληνική showbiz, που διατηρούν μαζί του μια καλή σχέση από την εποχή του Survivor μέχρι και σήμερα.

Ο λόγος για το θάνατο της μητέρας του μία ημέρα μετά το γάμο του με την καλή του, Δήμητρα Βαμβακούση ένα γεγονός, που αφενός ο επιχειρηματίας περίμενε, αφετέρου έχει συγκλονίσει εκείνον και την οικογένειά του.

Η κηδεία αναμένεται να γίνει την Παρασκευή (29/9) στη Σκιάθο, που μεγάλωσε ο Ντάνος και ζούσε μόνιμα η μητέρα του (δείτε εδώ τις δηλώσεις των γειτόνων). Η απόφαση του μάλιστα να δημοσιοποιήσει την κηδεία, από κάποιους σχολιάστηκε με τη Φαίη Σκορδά να παίρνει θέση επ' αυτού την Πέμπτη (28/9) στο Fay's Time.

Η ενόχληση της Φαίης Σκορδά σχετικά με την κηδεία της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Δεν πιστεύω να πάνε κάμερες. Θεωρείτε ότι τους το επέτρεψε, παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση. Να πούνε, να δούνε τι; Να δούνε, πώς θα γίνει η κηδεία; Εγώ έχω ζήσει δυστυχώς στα 20 χρόνια ανθρώπους, που συνεργαζόμουν να χάνουν δικούς τους ανθρώπους. Έτσι είναι η ζωή. Θα πήγαινε ποτέ κάμερα να καλύψει ένα τέτοιο γεγονός; Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό που μου λες, εντάξει εγώ δεν το δέχομαι... Εγώ πιστεύω, ότι ο Γιώργος δε θα επιτρέψει, θα βρει τρόπο», είπε η Φαίη Σκορδά.

H ανακοίνωση του Αγγελόπουλου για την κηδεία

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως:

«Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στη Σκιάθο την Παρασκευή (29/09) στις 12 το πρωί στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Λημνιάς»

Γιώργος Αγγελόπουλος κηδεία μητέρας