Είναι 85 τ.μ με δύο μπάνια, ενιαίο σαλόνι κουζίνα και ευρύχωρο μπαλκόνι - Μοιάζει με ψέμα το ενοίκιο που δίνει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης για το σπίτι του

Βίντεο από το εσωτερικό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Το πόσο ενεργός είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στα social media είναι γνωστό, μιας και το instagram αποτελεί τρόπο έκφρασης για εκείνον, αλλά και επάγγελμα μέσα από τα posts, που πολύ συχνά ανεβάζει.

Η περίοδος αυτή είναι λίγο διαφορετική για εκείνον, τη Σοφία Φυρού και το γιο τους, καθώς όλοι μαζί μετακομίζουν σε ένα νέο και πιο ευρύχωρο σπίτι, μιας και οι ανάγκες όλων τους έχουν πια αλλάξει και δε χωράνε σε αυτό, που νοικιάζουν.

Το σπίτι, που μέχρι τώρα μένει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είναι 85 τ.μ στα 550 ευρώ το μήνα, όπως είχε αναφέρει σε Instagram stories του. Μέσα από βίντεο του βλέπουμε, πως έχει ενιαίο σαλόνι με κουζίνα, ένα παιδικό δωμάτιο, δύο μπάνια, ένα υπνοδωμάτιο και μεγάλο μπαλκόνι.

Δείτε επίσης: Το εντυπωσιακό μονόπετρο που έδωσε ο Κοψιάλης στη Φυρού! Καρέ καρέ η φωτογραφία

Το σπίτι του Αλέξανδρου Κοψιάλη και της Σοφίας Φυρού

Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Τη Δευτέρα 12/6 ο Κοψιάλης έκανε την ανατροπή μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε στο Instagram επικεντρωμένο αποκλειστικά στον εαυτό του, αποκαλύπτοντας στο κοινό του, πως πάσχει από επεισοδιακή υπερφαγία.

Όπως έκανε γνωστό χρησιμοποιεί κατά περιόδους της ζωής του το φαγητό για να ελέγξει τα συναισθήματά του και κάπως έτσι έφτασε στα 109 κιλά. Μέσα από το βίντεο, που δημοσίευσε εξήγησε τον τρόπο, που έχασε βάρος πηγαίνοντας στα 92 κιλά, αλλά και πως αντιμετωπίζει την εν λόγω διαταραχή.

«Είναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι κάτι τόσο προσωπικό, ανοιχτά εδώ σε όλους εσάς. Πιστέψτε με δεν ήταν και δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει. Δεν είναι απλά κάνω δίαιτα και λίγη γυμναστική. Είναι κάτι πολύ βαθύτερο που μόνο αν το έχεις ζήσει μπορείς να το καταλάβεις. Η «Επεισοδιακή Υπερφαγία» είναι πάρα πολύ δύσκολη στο να αντιμετωπιστεί και θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! Αν γνωρίζετε κάποιον φίλο η συγγενή σας που πάσχει από αυτήν, προσπαθήστε να μην τον πιέζετε τώρα που ξέρετε, αλλά να τον βοηθήσετε σιωπηλά και έμπρακτα! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον @valakosleo και στην ομάδα του @fit_panda.gr για την υπομονή τους όλον αυτόν τον καιρό, αλλά και για τον υπόλοιπο που μένει…», έγραψε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.