«Μπορεί να περιμένει να...» - Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την επικοινωνία με τη Βίκυ Καγιά μετά την πρεμιέρα του Shopping Star

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε πρεμιέρα με το Shopping Star την Δευτέρα 25/9 και άκουσε πολλά και διάφορα σχόλια για την εμφάνισή της και για τις συμβουλές που δίνει στις διαγωνιζόμενες, με άλλους να την αποθεώνουν και άλλους να την κατακρίνουν. Πολλοί, μάλιστα, είναι και εκείνοι που έκαναν αναφορά στη Βίκυ Καγιά, η οποία για πολλά χρόνια κατείχε την θέση της παρουσιάστριας του παιχνιδιού μόδας (δείτε εδώ όσα γράφτηκαν στο twitter).

Για τα σχόλια αυτά, αλλά και για το νέο της βήμα γενικότερα μίλησε η ίδια στην εκπομπή "Έλα να δεις" στο κανάλι OMEGA της Κύπρου, αποκαλύπτοντας εάν υπήρξε κάποια επικοινωνία με την Βίκυ Καγιά μετά την πρεμιέρα.

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την επικοινωνία με την Βίκυ Καγιά μετά την πρεμιέρα του Shopping Star

«Τον είδαν τον εαυτό μου, πιο πολύ για να καταλάβω και να διορθώσω τον εαυτό μου, τι αλλαγές μπορεί να χρειάζεται να κάνω. Ο αέρας προς τον παρόν είναι ανοιξιάτικος, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μη μας πάρει και μας σηκώσει», είπε αρχικά.

Και έπειτα δήλωσε: «Είδα τα νούμερα, είμαι πολύ ικανοποιημένη μωρέ, με καλοδεχτήκανε πολύ όμορφα. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο γι' αυτό. Ήταν από τα μεγαλύτερα άγχη μου αυτό, γιατί είναι μια εκπομπή που μετρά πολλά χρόνια, την αγαπάει πολύ ο κόσμος, θέλω πάρα πολύ να συνεχίσει να την αγαπάει και να περνάει καλά».

Σχετικά με την Βίκυ Καγιά, επισήμανε: «Δεν με πειράζει, φυσικά και θα συγκριθώ με τη Βίκυ Καγιά. Μια εκπομπή μετά από 7 χρόνια, πολύ πετυχημένη, με μία γυναίκα που την έκανε καταπληκτικά, που ο κόσμος το αγάπησε, το λάτρεψε, φυσικά και θα συγκριθώ. Ανήκουμε και στον ίδιο χώρο, έχουμε έρθει από το ίδιο πρόγραμμα, γιατί εγώ ήμουν στο GNTM, έτσι ξεκίνησα, είναι απόλυτα φυσιολογικό».

Και κατέληξε: «Δεν έχω λάβει μήνυμα από τη Βίκυ Καγιά μετά την πρεμιέρα του Shopping Star, αλλά μπορεί να περιμένει να το δει λίγο παραπάνω. Μπορεί και να μη στείλει, απλά λέμε».