«Μου έδειχναν συνέχεια πόσο δεν με θέλουν κι εγώ...» - Ο Λουδάρος "έσπασε" τη σιωπή του για την περίοδο συνεργασίας με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Είχα δικό μου άνθρωπο που έστελνε τα θέματα, μου έφτιαχνε τις ερωτήσεις... Αυτός ο άνθρωπος την πρώτη βδομάδα αποχώρησε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, ο Αντώνης Λουδάρος, την Πέμπτη 28/9. Ο ηθοποιός προχώρησε σε δηλώσεις για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε από μικρός, για τους ανθρώπους που πέρασαν και έφυγαν από τη ζωή του, αλλά και για την καριέρα του.

Μιλώντας για τα επαγγελματικά του επιτεύγματα, μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στη συνεργασία του με την Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στην πρωινή εκπομπή της στην οποία συμμετείχε πριν από χρόνια (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο με τη μητέρα της στους δρόμους της Αθήνας).

Η αποκάλυψη του Αντώνη Λουδάρου για τη συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Όταν ήμουν μικρός είχα ονυχοφαγία. Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω», είπε αρχικά για την περίεργη συνήθεια που είχε ως παιδί.

«Πολύ δύσκολο έρωτας και δουλειά να πάνε στον ίδιο χώρο. Είναι γαργαλιστικό, άλλα δεν είναι το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί», δήλωσε έπειτα.

«Δεν αντέχω στη δουλειά μου τους τοξικούς ανθρώπους, αυτούς που λένε “εγώ, εγώ, εγώ”. Όταν το ακούω αυτό λέω "εγώ φεύγω". Είπα “όχι” σε έναν ρόλο άλλοι θα έλεγαν "ορίστε;", αλλά δεν θα έπρεπε να μου προτείνουν. Να πάω να κάνω 2 μέρες γύρισμα σε ένα καθημερινό, είναι λίγο προσβλητικό. Εγώ θέλω να κάνω τηλεόραση. Δύο μέρες γύρισμα δεν είναι τηλεόραση. Δεν είμαι ζητιάνος να ζητάω ψύχουλα», επισήμανε στη συνέχεια.

Αναφορικά με την εμπλοκή του με την αυτοδιοίκηση, είπε: «Μπορεί και να έχει ένα δίκιο κάποιος που θα πει "τι θέλει ο Λουδάρος που είναι ηθοποιός να ασχοληθεί με τον Δήμο". Δεν πάω να πάρω καμία θέση στην πολιτική. Δεν είναι το επάγγελμά μου αυτό. Πάω να βοηθήσω στον τομέα του πολιτισμού. Δεν θέλω να πιάσω απλώς μία καρέκλα. Θα κάνω το καλύτερο μου, θα το κάνω με την ίδια αγάπη που κάνω θέατρο».

Για τη συνεργασία με την Μπέττυ Μαγγίρα, ανέφερε: «Θυμάμαι πολλά από τους “Εντιμότατους κερατάδες”. Όταν έπρεπε να γυρίσουμε την τελευταία σκηνή για τους “Εντιμότατους κερατάδες”, έπρεπε να πάρω το αεροπλάνο μετά από παράσταση και να πάω... δεν ξύπνησα ποτέ. Με βάλανε σε συννεφάκι να χαμογελάω στην Μπέττυ Μαγγίρα».

Για την περίοδο συνεργασίας με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δήλωσε «Ήταν μία δύσκολη περίοδος όταν κάναμε εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Κατάλαβα πόσο δύσκολη δουλειά είναι. Είχα δικό μου άνθρωπο που έστελνε τα θέματα, μου έφτιαχνε τις ερωτήσεις... Όλο το είχε φτιάξει η Κουτσελίνη τέλειο. Μου είπε "είμαι εγώ εδώ" και αυτός ο άνθρωπος την πρώτη βδομάδα αποχώρησε. Έμεινα ξεβράκωτος, μου έδειχναν συνέχεια πόσο δεν με θέλουν κι εγώ έκανα ότι όλα είναι τέλεια. Έκανα θέματα που δεν έπαιζαν ποτέ, προτάσεις μου δεν περνάγανε... Όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές λένε "θα σας κάνουμε να ξεχαστείτε". Όχι! Να μην ξεχαστούμε, είναι σαν να τους κοιμίζουμε. Δεν είναι ψυχαγωγία το ατέλειωτο κουτσομπολιό του ενός για τον άλλον. Μία τέτοια τηλεόραση είναι σκουπιδαριό».