Τις εντόπισαν με τεράστιες τσάντες στα χέρια - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της μαμά της Σπυροπούλου, κα Πόπης, σε έξοδό τους για ψώνια

Μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια πολύ όμορφη και ήρεμη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Αφού παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο λίγο πριν γεννηθεί ο γιός τους (δείτε φωτογραφίες), περίπου ένα χρόνο αργότερα βάφτισαν και τον Στάθη Junior στα Νότια Προάστια.

Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι ετοίμασε ένα χλιδάτο πάρτι στο Riviera Coast για τους καλεσμένους του. Η διακόσμηση ήταν φαντασμαγορική σε μπλε και χρυσούς τόνους με λουλούδια, ενώ τραγούδησαν οι Μέλισσες. Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το γλέντι να είναι στο "κόκκινο" (δείτε φωτογραφίες και βίντεο).

Μάλιστα, μετά το τέλος της όμορφης βραδιάς, Κωνσταντίνα και Βασίλης παραχώρησαν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες - δείτε εδώ.

Οι οικογένειες τους συγκεντρώθηκαν και βίωσαν μια από τις πιο όμορφες στιγμές. Η μαμά της μάλιστα, όπως φαίνεται έρχεται πολύ συχνά στην Αθήνα - αφού μένει στην Ρόδο - για να βλέπει την κόρη της και το εγγόνι της.

Αυτές τις ημέρες η κα Πόπη Κατσαρά βρίσκεται στην Αθήνα όπου μαμά και κόρη περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τις εντόπισε σε κεντρική αγορά της Αθήνας να κάνουν τα ψώνια τους. Και οι δυο κουβαλούσαν μεγάλες τσάντες στα χέρια, από γνωστή αλυσίδα.

Η κα Πόπη, έδειχνε άκρως εντυπωσιακή. Φορούσε ένα μακρύ αέρινο print φόρεμα με φλατ πέδιλα, παραδίδοντας μαθήματα μόδας. Εντυπωσιακή άλλωστε, ήταν και στην βάφτιση του εγγονού της.

Από την άλλη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τους εντυπωσίασε όλους με τη σιλουέτα της. Από τότε που γέννησε, με σωστή διατροφή και γυμναστική κατάφερε να αποκτήσει ένα από τα καλύτερα σώματα και να είναι πιο αδύνατη από κάθε άλλη χρονιά. Γεγονός επίσης, που αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες της με μαγιό από τις καλοκαιρινές διακοπές με τον σύζυγό και το γιο της.

Δείτε επίσης: Τι να κάνεις για να χάσεις τα κιλά του καλοκαιριού - Το μυστικό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ψώνια

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαμά