«Ο γιος μου είναι ολόιδιος με...» - Η αποκάλυψη του Σάκη Αρσενίου για το γάμο με την Πλεύρη και τη βάφτιση του μπέμπη

Γιατί καθυστερούν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σάκης Αρσενίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 28/9, και μίλησε για την σύντροφό του, Λαμπρινή Πλεύρη, και τον γιο που απέκτησαν πριν από μερικούς μήνες. Αναφέρθηκε, δηλαδή, στον γάμο και τη βάφτιση του μπέμπη, στο όνομα που θα τους δώσουν και στην καθημερινότητά τους.

Μίλησε, όμως, και για τον σάλο που είχε προκληθεί με τις δηλώσεις του για τις "απαιτήσεις" που έχει από μία γυναίκα ώστε να φτάσει μαζί της μέχρι και τον γάμο, οι οποίες είχαν σχολιαστεί από πολλούς και πολύ έντονα.

Η αποκάλυψη του Σάκη Αρσενίου για τον γάμο με τη Λαμπρινή Πλεύρη και τη βάφτιση του παιδιού τους

«Ο γιος μου είναι ολόιδιος με τη σύζυγό μου, αλλά νομίζω στο μέλλον θα αλλάξει», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Με πορτοκαλί φορμάκι και σκούφο - Η 1η επαγγελματική φωτογράφιση του γιου του Σάκη Αρσενίου

«Θα δρομολογήσουμε τη βάφτιση πιο νωρίς από τον γάμο, γιατί καθίσαμε συζητήσαμε ότι αν κάνουμε βάφτιση και γάμο μαζί, το παιδί θα τρελαθεί. Θα έχει μεγαλώσει και θα πιάσει τον παπά από τα γένια. Ο μικρός θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Κωνσταντίνος, αλλά και το δεύτερο όνομα Εφραίμ, γιατί τον είχαμε τάξει και θα τον βγάλω Κωνσταντίνο - Εφραίμ», εξήγησε έπειτα, ενώ για τη σύζυγό του δήλωσε: «Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου δεν το είχα καν στο μυαλό μου ότι θα ήταν η γυναίκα που θα παντρευτώ, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι και το πιο όμορφο. Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις».

Όσον αφορά στις δηλώσεις του για τις απαιτήσεις που έχει, επισήμανε: «Κακώς παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου. Είχα ορκιστεί να μην ξαναδώσω συνέντευξη. Όταν βγαίνει κάτι από το στόμα μου, θέλω η κάθε εκπομπή που θέλει να πουλήσει και να αναπαράγει το οτιδήποτε, να το αναπαράγει όπως έχει βγει από το στόμα μου. Αν έχω πει κάτι και θέλεις να το παρερμηνεύσεις, αυτομάτως μπορεί να με κάνει κακό στον κόσμο, τρελό και χίλια δυο».